01 [IUL 19] ACTUALITATE Buzau
Luni, 01 iulie 2019

Luni și marți, zile de foc

Andra Vasilescu alte articole de Andra Vasilescu
0 voturi 1355 vizualizari 0 comentarii news@sansanews.ro
Luni și marți, zil de foc

Zile de foc, cele mai călduroase de până acum, în acest an.  Asta ne așteaptă în intervalul imediat următor . Meteorologii au emis o informare de caniculă, anunţând temperaturi de 34 – 37 de grade în cea mai mare parte a ţării, astăzi și mâine. Disconfortul va fi ridicat, iar indicele temperatură-umezeală  va atinge sau depăşi uşor pragul critic de 80 de unităţi.                                 

Potrivit specialiștilor de la ANM, pe parcursul zilei de astăzi, vremea va fi călduroasă în cea mai mare parte a ţării, local caniculară după-amiază în Moldova, în zonele de câmpie din Crişana, Banat, Oltenia şi Muntenia, în sud-vestul şi centrul Transilvaniei şi în partea continentală a Dobrogei, unde temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 34 şi 37 de grade, iar disconfortul termic va fi ridicat şi indicele temperatură-umezeală va atinge sau depăşi uşor pragul critic de 80 de unităţi. Mâine, vremea va fi caniculară şi disconfortul termic accentuat în cea mai mare parte a ţării, indicele temperatură-umezeală va depăşi pragul critic de 80 de unităţi, iar în zonele de câmpie şi podiş se vor înregistra frecvent temperaturi maxime de 35...37 de grade.                                                                      

De asemenea, meteorologii anunţă că instabilitatea atmosferică se va accentua începând din după-amiaza zilei de marţi, la început în regiunile nordice, iar apoi. miercuri şi joi şi în restul teritoriului, iar vremea se va răcori.

 Etichete: Buzau |  cald |  canicula
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU