21 [IUL 16] ACTUALITATE Buzau
Joi, 21 iulie 2016

Lista VIP-urilor scutite de plata datoriilor la Primărie

Andra Vasilescu alte articole de Andra Vasilescu
3 voturi 2214 vizualizari 1 comentariu news@sansanews.ro

Cotidianul Opinia publică astăzi lista persoanelor fizice ale căror datorii sau amenzi care ar fi trebuit să fie încasate la bugetul local au fost şterse. Materialul jurnalistic oferă nume ale unor persoane cu funcţii sau aflate în anturajul fostei conduceri a Primăriei Buzău, persoane care au beneficiat de ştergerea obligaţiilor fiscale, prin intervenţii neautorizate în sistem ale unor funcţionari ai Direcţiei Economice a Municipiului Buzău, anchetate acum într-un dosar instrumentat de DIICOT.
Lista completă a VIP – urilor care au beneficiat de ştergerea amenzilor sau datoriilor la buget AICI.Voteaza articolul: bun: 1  |  slab: 2   -1

Comentarii

Boss Tan si Tana
21 iulie 2016
Bostane, de unde ai luat hârtiile alea? Niste nume si cnp uri. Nu tu antet, nu tu semn de document oficial. Or fi din dosar dar cum sa te credem dacă nu au niciun însemn al DIICot. Cum a ajuns lista asta la presa?I- a dat-o vreun procuror lui Bostan? Greu de crezut. Bostane, ia spune, de unde ai hartoagele alea? Publicați cai verzi pe pereți aduși la voi de tot felul de indivizi care nu au nicio legătură cu nimic. Sa nu îmi spui că le ai de la anchetatori ca ma faci sa rad.Ti le-a adus un ageamiu să le publici și ai muscat-o. Cu siguranta, persoanele fizice din lista au beneficiat de gratuități din partea primăriei dar sunt trecute pe hârtia publicată nu de DIICot ci de cineva care știe cate ceva despre ele. La ce notorietate au nici nu era foarte greu...Așa ca Bostane las-o mai ușor cu exclusivități .


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU