13 [OCT 16] ACTUALITATE Buzau
Joi, 13 octombrie 2016

LIDERII PNL-IŞTI SUSŢIN DEMERSURILE PRIMARULUI PSD

Laurenţiu Marinov alte articole de Laurenţiu Marinov
1 vot 1160 vizualizari 4 comentarii laurentiu.marinov@sansabuzoiana.ro

Liberalii au anunţat că şi-au pus ordine în organizaţie şi că sînt pregătiţi pentru precampanie şi campania electorală. Situaţia actuală a fost prezentată de liderul PNL Buzău, într-o conferinţă de presă, susţinută alături de Teodor Atanasiu, prim vicepreşedintele partidului şi Antonel Tănase, trezorierul partidului care candidează la Buzău la alegerile parlamentare.

Romanescu: Sîntem organizaţi să începem precampania şi campania electorală”

La întîlnirea cu jurnaliştii la sediul PNL de lîngă Primărie, Cristi Romanescu preşedintele organizaţiei judeţene a liberalilor, şi candidat de pe prima poziţie la Camera Deputaţilor, a spus că au fost strînse peste 15 mii de semnături pentru susţinerea listelor de candidaţi, adică exact numărul solicitat de la Centru. „Oamenii au strîns rîndurile, deja. Formăm o echipă, lucrurile încep să intre pe făgaşul normal  al unei activităţi politice. Am considerat că încheiem cu absolut tot ce a însemnat discuţie, vizavi de tot felul de schimbări care au fost făcute în rîndul organizaţiei noastre. Sîntem pregătiţi să începem campania efectiv pentru Camera Deputaţilor, pentru alegerile generale. Dosarele de cendidaturi sînt aproape finalizate şi în săptămîna 24-27, vor fi depuse. Sigur o să le depunem împreună şi cu acea ocazie, vom da semnal tuturor alegătorilor noştri că deja sîntem organizaţi să începem precampania şi campania electorală”, a spus Cristi Romanescu.

Tănase: „Primăria are o atitudine corectă”

Antonel Tănase a reluat în conferinţa de presă, problema apei potabile şi a apei meteorice. În această privinţă, el a apreciat poziţia primarului Constantin Toma: „În continuare, există o atitudine conservatoare, în sensul de a păstra stasusquo-ul, cu ceea ce se întîmplă cu preţul apei, deşi apa este cea mai scumpă şi de cea mai proastă calitate, în municipiul Buzău. Consiliul Judeţean încearcă  menţinerea acestei situaţii şi managerul de la Compania de Apă este lăudat ca fiind foarte performant. Primăria are o atitudine corectă în această problemă şi ceea ce a semnalat PNL, de 10 ani încoace, în sfîrşit, primarul a dat dreptate demersurilor noastre şi consideră că apa meteorică şi apa de proastă calitate trebuie plătită la preţul care va rezulta dintr-un calcul corect şi nu un preţ supraevaluat. În concluzie PNL va continua demersul de a pune pe tapet, de a calcula corect şi de a susţine demersul Primăriei, în sfîrşit de a calcula şi face ca apa să fie plătită la preţul care trebuie, de către toţi buzoienii.


Atanasiu: „PNL rămîne consecvent”

Prezent la întîlnirea cu presa, Teodor Atanasiu, prim-vicepreşedinte PNL şi candidat pe listele de la Buzău pentru un loc în Senat, a adus în discuţie problema plagiatelor, dar şi cea a Companiei de Apă. „Mie îmi place că un membru PSD, în speţă, primarul Toma, a prins taurul de coarne, dar mă miră că, exact colegii lui pesedişti îl pun la zid şi vor să-l împuşte pentru treaba asta. Vă daţi seama că PSD-ul se desolidarizează de primarul său ca să apere o administraţie a unei companii care s-a dovedit cea mai proastă din ţară. Sîntem într-o situaţie halucinantă: PSD-un se desolidarizează de un primar ales, ca să fie alături de un director numit. PNL rămîne consecvent cu activităţile de pînă acum şi ne bucură că şi primarul Toma este de aceeaşi părere cu noi. Vom avea o acţiune comună în acest domeniu, al Companiei de Apă”, a declarat Teodor Atanasiu.

 Etichete: DEMERSURILE |  LIDERII |  PRIMARULUI |  SUSŢIN
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 1   -1

Comentarii

Liberalul
14 octombrie 2016
Decat cu parlamentari "nebuzoieni" mai bine votez UDMR. Tot "nebuzoieni" sunt si astia !
dedeea
14 octombrie 2016
pnl partid de securisti huuooo romanescule
Madalin
14 octombrie 2016
Bigiu este seful pnl le ia banii celor doi de la bucuresti lui atanasiu si antoanel si iese doar romanescu si pe urma trece la psd .Treburile sunt aranjate .Fraierii pierd banii....
GIGEL
16 octombrie 2016
ROMANESCU E UN SMECHER ...STIE CA SCOATE DOAR UN DEPUTAT DE SA TERCUT PE PRIMUL LOC,,,,o sa ia 10 la suta ii bate pmp cu usr de i zvanta


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU