BREAKING NEWS Buzau
06 [MAI 20] ACTUALITATE Buzau
Miercuri, 06 mai 2020

L-au pedepsit! Aducătorul de coronavirus are dosar penal

Andra Vasilescu alte articole de Andra Vasilescu
0 voturi 3020 vizualizari 0 comentarii news@sansanews.ro

Dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor în cazul focarului de coronavirus din cartierul buzoian Poștă, cartier aflat acum în carantină. 

Polițiștii din Buzău au întocmit dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor în cazul buzoienilor care au adus virusul în cartierul Poștă după ce au încălcat prevederile ordonanțelor militare și s-au plimbat de Paști în Ialomița, unde au intrat  în contact cu persoane confirmate cu coronavirus. Polițiștii s-au autosesizat după ce mai multe persoane din cartierul buzoian Poștă au fost confirmate cu coronavirus dar și după ce imagini apărute în spațiul public arătau cum persoane din aceeași zonă s-au întâlnit în perioada Paștelui la diverse imobile,  și au înclcat toate regulile privitoare la prevenirea sau combaterea bolilor.

Polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările. Cert este că de Paști, bărbatul de 41 de ani și soția sa, în vârstă de 36 de ani, au mers în județul Ialomița  unde s-au întâlnit cu mai multe cunoștințe și rude, unele dintre acestea infectate cu coronavirus. Atunci bărbatul de 41 de ani a contractat virusul și la rândul lui a îmbolnăvit alte 23 persoane din mai multe cartiere ale Buzăului.

Cercetările demarate de oamenii legii continuă în acest caz sub coordonarea parchetului. 
Etichete: Aducătorul |  coronavirus |  dosar |  pedepsit |  penal
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU