11h 56' ACTUALITATE Buzau
Marţi, 27 februarie 2018

Județul Buzău schimbă codul

Florina Arghir Popescu alte articole de Florina Arghir Popescu
1 vot 6440 vizualizari 0 comentarii florinapopescu@sansabuzoiana.ro
UPDATE [11:56] 27 FEB 2018 ›

INMH a venit cu pecizări în plus și a menționat că valul de frig va cuprinde treptat toată țara și va fi în intensificare, astfel că se vor înregistra temperaturi cu peste 10…15 grade mai coborâte decât valorile normale pentru această perioadă din an.

Temperaturile maxime vor fi negative în toate regiunile și va fi ger dimineața și noaptea, la început cu precădere în jumătatea de nord, apoi și în restul teritoriului, iar intensificările temporare ale vântului vor amplifica senzația de rece.
Administraţia Naţională de Meteorologie a actualizat avertizarea meteo de viscol, ninsoare şi intensificări ale vântului. Întreaga ţară se va afla, până pe 1 martie, sub o avertizare de cod galben de frig, în timp ce codul portocaliu de frig, ninsori abundente și viscol va rămîne valabil în alte județe ale țării. 

Potrivit ultimei avertizări meteo, codul galben intră în vigoare pe data de 27 februarie, întreorele 10.00 - 18.00, iar fenomene vizate sunt ninsori moderate cantitativ, intensificări ale vântului, viscol;

În sudul Banatului, în Oltenia, Muntenia, Dobrogea și jumătatea de sud a Moldovei va mai ninge și se va depune strat nou de zăpadă, iar vântul va sufla în general moderat, temporar cu intensificări de 40…50 km/h, izolat mai mari în județele Brăila și Buzău, viscolind și spulberând zăpada.Etichete: Buzău |  codul |  Județul |  schimbă
Voteaza articolul: bun: 1  |  slab: 0   1

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU