01 [NOV 17] ACTUALITATE Buzau
Miercuri, 01 noiembrie 2017

Interlopul Raymondo, trimis în arest la domiciliu

Doru Gheorghiade alte articole de Doru Gheorghiade
0 voturi 1938 vizualizari 0 comentarii doru.gheorghiade@sansabuzoiana.ro

Interlopul din Rîmnicu Sărat, care se ocupa cu traficul de maşini din Occident, săltat, recent, de mascaţi, reţinut şi apoi arestat preventiv, suspectat fiind de mai multe fapte cu tentă infracţională, a fost pus sub arest la domiciliu. Magistraţii pentru drepturi şi libertăţi au decis că samsarul de maşini de etnie rromă poate fi în continuare anchetat în aceasta  stare astfel că Raymondo Dumitrache va trebui să răspundă şi acuzaţiilor de spălare a banilor şi deţinere ilegală de arme letale. 

În urma  unor percheziţii declansate acum citeva zile , au fost ridicate documente și înscrisuri care atestă activitatea infracțională, telefoane mobile şi alte bunuri, precum și un pistol de calibrul 9 mm, deţinut ilegal.
Din cercetări a reieşit că, în perioada 2013 – 2015, un bărbat, în vârstă de 30 de ani, din Râmnicu Sărat, ar fi efectuat operațiuni economice în țară și pe teritoriul altor state din Uniunea Europeană, ce priveau comercializarea de autovehicule de lux „second Polițiștii din Buzău au efectuat 3 percheziţii domiciliare pe raza municipiului Râmnicu Sărat, într-un dosar penal în care se efectuează cercetări pentru infracțiuni de evaziune fiscală și spălare de bani. 

Astăzi, 17 octombrie a.c., poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Buzău au efectuat trei percheziţii domiciliare, în municipiul Râmnicu Sărat, într-un dosar penal în care se desfăşoară cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de evaziune fiscală și spălare de bani.
hand”, iar prin sustragerea de la plata obligațiilor către bugetul consolidat al statului, ar fi obținut aproximativ 750.000 de lei. 

De asemenea, în perioada 2012 – 2017, persoana bănuită ar fi utilizat sumele de bani pentru achiziţionarea a 5 imobile şi două terenuri agricole, pe raza localităţilor Râmnicu Sărat, București și Constanța.
8 mandate de aducere au fost puse în aplicare, iar în urma audierilor a fost dispusă măsura reținerii față de o persoană, sub aspectul comiterii infracţiunilor de evaziune fiscală, spălare de bani şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor. 

De asemenea a fost dispusă continuarea urmăririi penale față de alte trei persoane cu vârste de 55, 51 și 26 de ani, toate din municipiul Râmnicu Sărat, pentru complicitate la spălare de bani.
Poliţiştii continuă cercetările, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Buzău, pentru documentarea întregii activități infracționale. se arata intr-un al doilea comunicat de presa emis ,marti dupa amiaza, de IPJ Buzau pe marginea perchezitiilor de dimineata de la Ramnic. 
 


Etichete: arest |  domiciliu |  Interlopul |  Raymondo |  trimis
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU