10 [IAN 20] ACTUALITATE Buzau
Vineri, 10 ianuarie 2020

Înfiorător! Și-a ucis fratele și a locuit cu cadavrul în casă

Andra Vasilescu alte articole de Andra Vasilescu
0 voturi 2679 vizualizari 0 comentarii news@sansanews.ro

Caz înfiorător în satul buzoian Arcanu. Un bărbat și-a ucis fratele și a stat cu cadavrul în casă mai multe zile.  Polițiștii și procurorii trebuie să stabilească acum momentul în care s-a produs crima, autorul dând declarații contradictorii.

Cei doi frați locuiau împreună. Erau cunoscuți în tot satul ca fiind mari consumatori de alcool.
În ziua în care ar fi avut loc omorul, cei doi frați ar fi băut peste măsură și s-au luat la ceartă. În timpul conflictului, fratele mai mare și-a înjunghiat ruda iar aceasta a murit.
Autorul crimei nu a mers la Poliție să-și recunoască fapta ci ar fi locuit mai multe zile cu cadavrul în casă.
Joi, polițiștii au aflat de isprava individului. În urma cercetărilor, oamenii legii au găsit cadavrul pe un pat din locuința comună.
Pus în fața adevărului, bărbatul și a recunoscut fapta, după ce inițial a declarat că nu mai știe nimic de fratele său și că acesta este plecat de acasă.
Până acum, autorul crimei nu a spus clar când și-a ucis fratele. Initial, le-a declarat anchetatorilor că l-a ucis înainte de sărbători, după care a revenit înaintând o nouă dată la care ar fi avut loc oribila faptă.
Cadavrul prezintă semne specifice din care reiese că decesul ar fi survenit în urmă cu mai multe zile.
Autorul crimei  se află în custodia polițiștilor și procurorilor, care îl vor reține în orele următoare și-l vor propune apoi instanței pentru arestare preventivă.Etichete: Înfiorător |  cadavrul |  fratele |  locuit
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU