18 [IUN 19] ACTUALITATE Buzau
Marţi, 18 iunie 2019

Ce pedeapsă cer procurorii pentru incendiatorul Valentinei Nica

Elena Petre alte articole de Elena Petre
0 voturi 1644 vizualizari 0 comentarii redactie@focustv.ro
Cosmin Dan a fost trimis în judecată pentru omor calificat, cu premeditare

La mai bine de trei luni de la momentul în care Valentina Nica, o tânără din Buzău,a fost agresată și apoi incendiată de fostul iubit, pierzându-și viața, făptașul a fost trimis în fața instanței. Procurorii buzoieni au finalizat rechizitoriul în acest caz și au trimis dosarul Tribunalului Buzău. Cosmin Dan, cel care a stropit o cu benzină pe tânără și i-a dat foc, a fost trimis în judecată pentru omor calificat. Părți civile în acest caz sunt părinții fetei dar și Asociația de Proprietari de care aparține blocul în care s-a produs incidentul șocant. Dosarul a fost înregistrat vineri la Tribunalul Buzău și urmează să fie stabilit un prim termen.
Cosmin Dan este, astfel, singurul trimis în judecată  deși inițial s-a vehiculat că în momentul în care tânărul a stropit-o cu benzină pe fosta sa iubită și i-a dat foc, în apartament s-ar mai fi aflat și alți prieteni de-ai săi.
 Cosmin Dan a fost arestat imediat după ce, la finele lunii februarie, a mers la apartamentul în care locuia Valentina Nica, nemulțumit că aceasta ar fi luat legătura cu actuala sa prietenă. Beat și drogat, individul a stropit-o cu benzină pe Valentina și apoi i-a dat foc. Valentina a murit din cauza arsurilor grave suferite și a intoxicației cu monoxid de carbon.
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU