30 [IAN 18] ACTUALITATE Buzau
Marţi, 30 ianuarie 2018

INCREDIBIL! O singură zi, trei cazuri separate de consum de droguri la Buzău

Florina Arghir Popescu alte articole de Florina Arghir Popescu
2 voturi 3277 vizualizari 1 comentariu florinapopescu@sansabuzoiana.ro
INCREDIBI! O singură zi, trei cazuri de consum de droguri la Buzău

O situație de-a dreptul halucinantă, dar care subliniază în mod clar un fapt care ar trebui să ne îngrijoreze foarte tare: la Buzău  situația drogurilor este scăpată de sub control. Luni, în municipiul Buzău, polițiștii au depistat trei cazuri diferite care au legătură cu lumea drogurilor.

În primul caz, cel despre care Sansanews a relatat în urmă cu cîteva ore, doi tineri au fost ridicați inconștienți, cu spume la gură, de la intersecția bulevardului „1 Decembrie 1918” cu strada Viitorului, după ce, mai întîi, cei doi s-au bătut pînă la epuizare.

Al doilea caz îi are ca protagoniști pe doi adolescenți, de 15 și 17 ani, care au fost depistați de polițiști în timp ce încercau  să vîndă mai multe pliculeţe cu produse interzise unui alt buzoian. Poliţiştii au ridicat plicurile şi i-au condus la sediu, în cauză fiind întocmit dosar penal. NU numai că au încercat să vîndă, dar în momentul reținerii se aflau sub influiența substanțelor halucinogene.

În cel de-al treilea caz, un buzoian de 21 de ani s-a prezentat la UPU, avînd o stare de rău generată de consumul de droguri. Buzoianul, pe nume Alin C., este din Săgeata, fotbalist la o echipă de liga a patra din Săgeata și care a predat educație fizică la Școala din Săgeata.

  Vom reveni cu amănunte!Etichete: Buzău |  cazuri |  consum |  droguri |  INCREDIBIL |  singură
Voteaza articolul: bun: 1  |  slab: 1   0

Comentarii

Gogu
30 ianuarie 2018
Toate acestea se intampla sub nasul politiei si, mai grav, cu stiinta multor oameni ai legii. Ca argument avem multele magazine care vand etnibotanice \\\'legale\\\' cu stiinta organelor. De asemenea, politia de proximitate nu poate acoperi si institutiile scolare si strada si magazinele suspecte. UNDE SUNT DEPARTAMENTELE SPECIALIZATE ? Oare conducerea politiei are pricent din profit de este asa inerta? Dupa aceste cazuri as fi vrut sa vad strada plina de patrule mixte de politisti si locali, sa fie descinderi la dealerii cunoscuti ( aici sunt visator, de unde isi mai ia politia malaiul dupa aceea) sa vad cum se merge in scoli cu actiuni complexe de educatie (dar nu numai sectoristul si atat ) si prevenire, sa vad inspectoratul scolar cum se misca, sa vad prefectura cum taie in carne vie daca nu apar rezultate, sa ......... Dar ce sa vorbim, toate organele competente dorm. Atata ma rog, sa nu aiba parte ca fiica, fiul, nepoata sau nepotul sau alta ruda apropiata sa nu fie urmatoarea victima. In rest.....


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU