15h 26' ACTUALITATE Buzau
Marţi, 07 octombrie 2014

Incredibil! Accidente grave în serie. După Verneşti, Mărăcineni

Laurenţiu Marinov alte articole de Laurenţiu Marinov
0 voturi 2687 vizualizari 0 comentarii laurentiu.marinov@sansabuzoiana.ro
UPDATE [15:26] 07 OCT 2014 › Se pare că o autoutilitară care venea dinspre Râmnic a intrat în derapaj pe contrasens şi a izbit violent o autoplatformă care ducea la service o maşină avariată. În cele două autovehicule se aflau numai şoferii care au fost răniţi.

UPDATE [15:21] 07 OCT 2014 ›
Şirul accidentelor rutiere produse pe raza judeţului Buzău continuă. În urmă cu puţin timp s-a produs un nou eveniment rutier, de această dată pe DN 2 E85, la ieşirea din Mărăcineni spre Râmnicu-Sărat în care au fost implicate 2 autoutilitare. În urma impactului 2 persoane încarcerate au fost scoase şi duse la spital. În prezent, traficul în zonă se desfăşoară cu dificultate. 


Vom reveni cu amănunte. 


UPDATE [12:25] 07 OCT 2014 › Cei patru bărbaţi răniţi în evenimentul rutier au ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean. Se pare că cei 4 bărbaţi sunt stabili hemodinamic, conştienţi, au suferit multiple contuzii şi traumatisme iar la acest moment li se fac mai multe investigaţii. 

UPDATE [12:05] 07 OCT 2014 › Din primele cercetări, se pare că un autoturism Logan care mergea spre Braşov a încercat să evite un câine care a intrat pe şosea moment în care a intrat pe contrasens izbind un Volkswagen. O femeie de 57 de ani, pasagera din dreapta şoferului în Logan a decedat iar şoferul a fost rănit uşor. În VW, cei 3 pasageri au fost răniţi grav.


Un accident rutier grav s-a produs în urmă cu numai câteva minute pe Drumul Naţional 10. Nu mai puţin  5 persoane au fost rănite în urma unui eveniment rutier înregistrat între Cândeşti şi Verneşti. O persoană rămasă încarcerată într-un autovehicul se pare că este decedată. 

Un echipaj de descarcerare de la ISU Buzău a plecat spre locul accidentului. 

Vom reveni cu amănunte!


Etichete: DN 10 |  victime |  accident
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU