01 [IUL 14] ACTUALITATE Buzau
Marţi, 01 iulie 2014

Închisoare pe viaţă pentru criminalul buzoiencei ucise la Londra. Vezi aici motivul incredibil pentru care i-a luat viaţa!

Simona Potîrniche alte articole de Simona Potîrniche
0 voturi 946 vizualizari 0 comentarii redactie@focustv.ro
Închisoare pe viaţă pentru ucigaşul buzoiencei ucise la Londra

Ucigaşul buzoiencei Mariana Popa, înjunghiată mortal de un necunoscut, la periferia Londrei, a primit o condamnare cu închisoarea pe viaţă. Tânărul în vârstă de 21 de ani, musulman de origine, a fost condamnat pe viaţă cu posibilitatea de eliberare abia după ispăşirea a cel puţin 29 de ani. Ancheta a demonstrat că buzoianca se prostitua pe Ilford Lane, aflată la periferia Londrei. Procurorii cred că ucigaşul a avertizat-o pe femeie să nu se mai prostitueze în zona respectivă unde exista o moschee.


Momentul în care criminalul i-a luat viaţa, înjunghiind-o cu un cuţit drept în inimă, a fost surprins de o cameră de luat vederi. Pe imagini se observă cum victima vorbeşte cu bărbatul înainte de a primit cele două lovituri mortale, în piept.


Mariana Popa avea 28 de ani, era de fel din comuna buzoiană Luciu. Femeia avea un copil şi era însărcinată, a doua oară, aflându-se în a şasea lună de sarcină atunci când a fost ucisă.


Victima se afla la Londra împreună cu concubinul ei, anterior fiind plecată în Italia.

 Etichete: injunghiata |  Londra |  Mariana Popa |  ucigas
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU