20 [AUG 19] ACTUALITATE Buzau
Marţi, 20 august 2019

Începe procesul crimei prin incendiere de pe Bălcescu

Elena Petre alte articole de Elena Petre
0 voturi 2287 vizualizari 0 comentarii redactie@focustv.ro

Luna viitoare începe procesul în cazul crimei de pe Bulevardul Nicolae Bălcescu din Buzău. Buzoianul Cosmin Dan, acuzat de omor calificat după ce și agresat și stropit cu benzină fosta iubită, dându-i foc, va apărea în fața judecătorilor pe 12 septembrie.

Atunci va avea loc prima ședință de judecată, după cum au stabilit magistrații Tribunalului Buzău. Termenul a fost stabilit imediat după ce dosarul a trecut de Camera Preliminară a Tribunalului. La începutul lunii, magistrații au constatat legalitatea sesizării instanţei, a competenţei instanţei, legalitatea administrării probelor şi a efectuării actelor de către organele de urmărire penală. În consecință, au dispus începerea judecăţii în acest caz. Decizia nu a fost contestată, astfel că primul termen de judecată a fost stabilit pentru 12 septembrie.

Tânărul buzoian Cosmin Dan este acuzat de omor calificat după ce și-a ucis fosta iubită în luna februarie, cu o cruzime care a șocat întreaga opinie publică. Individul a agresat-o pe fata de 21 de ani, după care a stropit o cu benzină și a incendiat-o. A fugit fără să-i pese că aceasta striga după ajutor și era cuprinsă de flăcări. Pompierii au găsit o pe tânără carbonizată în propria locuință. Autorul crimei este încarcerat la Penitenciarul Focșani.Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU