09h 10' ACTUALITATE Buzau
Joi, 21 noiembrie 2019

Incendiu puternic lângă piața Dorobanți. Oameni evacuați

Andra Vasilescu alte articole de Andra Vasilescu
0 voturi 3236 vizualizari 0 comentarii news@sansanews.ro
UPDATE [09:10] 22 NOV 2019 › Incendiul a fost stins după circa trei ore. Ulterior, pompierii și polițiștii au stabilit că incendiul a fost provocat de niște oameni ai străzii care obișnuiau să intre în casa părăsită pentru a se adăposti de frig. Aceștia au dat foc unor material textile pentru a se încălzi, dar focul a fost scăpat de sub control, a cuprins întreaga locuință și era riscul de a se extinde și în împrejurimi.
Nici o persoană nu a fost rănită în urma incendiului de proporții de joi seară  produs în zona pieței din Dorobanți.UPDATE [18:46] 21 NOV 2019 ›
Pompierii au reușit să localizeze incendiul din Dorobanți dar mai au de lucru până la lichidarea focarelor. Curtea casei care a fost cuprinsă de flăcări este plină de crengi, lemne și alte obiecte inflamabile astfel că pompierii trebuie să ia la mână toate resturile pentru a se asigura că nu e risc de reaprindere a focului. 
Două autospeciale cu 2 echipaje au rămas la locul incendiului, cel de-al treilea echipaj făcând cale întoarsă la bază. 
Din cauza incendiului din Dorobanți, traficul în zonă a fost dat peste cap, zeci de minute. Un incendiu puternic a izbucnit joi seară în zona Pieței Dorbanti din municipiul Buzău. O casă părăsită a fost cuprinsă de flăcări. Trei echipaje de la ISU Buzău au fost mobilizate pentru stingerea incendiului. Focul se manifestă foarte aproape de magazinele și hala din Piață, așa că deși inițial au fost trimise două echipaje, ulterior numărul lor a fost suplimentat. Șase persoane din hala Pieței Dorobanți au fost evacuate preventiv. Fumul gros a pătruns în interiroul halei aflate în imediata vecinătate a casei care arde.
Pompierii susțin că din momentul în care au ajuns la locul intervenției, riscul ca flăcările să se extindă a fost înlăturat. 
”Arde generalizat o casă nelocuită pe o suprafață de aproximativ 150 de metri pătrați. S-au evacuat 6 persoane din hala din piața Dorobanți, aflată în apropierea casei care arde, după ce spațiul a fost inundat cu fum”,  au transmis reprezentanții ISU Buzău.   
Zona Dorobanți este inundată cu fum iar traficul se desfășoară îngreunat.  


Etichete: Dorobanți |  evacuați |  Incendiu |  lângă |  Oameni |  piața |  puternic
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU