22 [IUL 17] ACTUALITATE Buzau
Sâmbătă, 22 iulie 2017

Imagini de infern!Un tinar a murit in strandul de la Monteoru

Andra Vasilescu alte articole de Andra Vasilescu
1 vot 5089 vizualizari 0 comentarii news@sansanews.ro

Un barbat de 36 de ani, din Lipia, a murit ,simbata seară, in fata celor care se aflau in strandul cu apă sărată din statiunea Sarata Monteoru. Primele informatii arata ca omului i s-a făcut rău în apă și a fost scos, rapid ,de cei din jur însă, viata nu i-a mai putut fi salvata

Ștefan Chiricioiu a venit sa faca baie  la bazinul cu apă sărată alături de mai multi prieteni ,el trecind  prin momente delicate ,după ce își pierduse tatăl, ucis de o  boală în urmă cu trei săptămâni.In plus,spun apropiații, Ștefan era hipertensiv.

În jurul orei 19:30, tânărului i s-a făcut rău în apa  dar a fost scos in citeva clipe de catre  cei din apropiere apo,i  bărbatul a primit îngrijiri de la echipajul SMURD, prezent la fața locului pentru a asigura asistența medicală la ,,Zilele comunei Monteoru,,.

Medicii de la Serviciul de Ambulanță ,sosiți de urgență la fața locului ,l-au găsit în stop respirator, l-au resuscitat aproape o oră, fără însă, nici un rezultat.

Cetateanul a fost declarat decedat, o oră mai târziu, iar mama acestuia ,venita in fuga la bazin, i s-a facut  si ei,  rău, primind îngrijiri medicale la fața locului.

Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost transportat la Morga Spitalului Judetean, urmând ca rezultatul necropsiei să limpezeasca modul în care si-a gasit sfirsitul tinarul.

Etichete: Imagini |  infern |  Monteoru |  murit |  strandul |  tinar
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 1   -1

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU