23 [IUL 19] ACTUALITATE Buzau
Marţi, 23 iulie 2019

IMAGINEA ZILEI. Pompierii au salvat un iepuraș de la înec

Cristina Sterian alte articole de Cristina Sterian
0 voturi 1532 vizualizari 0 comentarii

Misiune mai puțin obișnuită a pompierilor buzoieni, care au fost chemați, marți, să intervină pentru salvarea unui iepuraș.  Un buzoian care se plimba prin Crâng a observat că micul animal era în pericol, în heleșteu, agățat de niște alge, la circa 6 metri de mal.  Simpaticul animăluț încerca  să rămână în viață agățându-se de niște alge pe luciul de apă din parcul Crâng în momentul în care au ajuns pompierii și l-au salvat. Pentru că nu a fost rănit, iepurașul a fost lăsat în libertate.
De-a lungul vremii, pompierii buzoieni au mai participat și la alte misiuni de salvare a unor mici vietăți aflate în pericol. Într-una din ierni, salvatorii din cadrul ISU Buzău au intervenit pentru salvarea unei lebede care se afla pe lacul de la Vadu Pașii. În jurul păsării, totul era înghețat iar lebăda pur și simplu era blocată pe un ochi de apă,  riscând să moară de foame ori de ger.  Salvată de pompierii buzoieni, lebăda a fost dusă la un centru de îngrijire și redată în natură atunci când vremea a permis.
Altădată, pompierii au intervenit pentru salvarea unui căprior blocat în heleșteul din Crâng, și această misiune finalizându-se cu bine.Etichete: Crang |  ISU Buzau |  iepuras
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU