BREAKING NEWS Buzau
03 [IUL 19] ACTUALITATE Buzau
Miercuri, 03 iulie 2019

IERARHIA absolvenților de clasa a VIII-a din Buzău

Cristina Sterian alte articole de Cristina Sterian
0 voturi 2346 vizualizari 0 comentarii
7 elevi din Buzău intră cu 10 la liceu

Inspectoratul Școlar Județean Buzău a publicat ierarhia absolvenților de clasa a VIII-a, în vederea realizării admiterii acestora în învăţământul liceal. Ierarhia a fost realizată în urma calculării mediei între media generală obţinută la Evaluarea Naţională (cu o pondere de 80%) şi media generală de absolvire a claselor din gimnaziu (cu o pondere de 20%).                            
Șapte elevi din județul Buzău au reușit performanța de a avea 10 la media de admitere la liceu. Aceștia sunt Christiana Catrinoiu de la Școala nr. 11, Maria Ciobanu de la Hasdeu, Cristian Macovei de la Hasdeu, Alexandra Moldoveanu de la Școala 11, Luca Pană de la Școala Căpitan Aviator Mircea Bădulescu, Mara Răducan de la Școala generală nr. 11 și Maria Spiță de la Liceul Ștefan cel Mare din Rm. Sărat. Toți acești elevi au obținut 10 atât la probele din cadrul Evaluării Naționale 2019 cât și în anii de gimnaziu, în clasele V-VIII.
Alți trei elevi au media de admitere 9,99: Andreea Radu de la Școala George Emil Palade, Dan Ionuț Calcan de la Hasdeu și Bianca Perian de la Școala Vasile Cristoforeanu din Rm. Sărat. Pe de altă parte, în Buzău, cea mai mică medie cu care un copil speră să intre la liceu este 2.00, și aparține unui elev al școlii de la Topliceni. Alți 83 de copii au medii cuprinse între 2 și 2.99.


Completarea opţiunilor în fişele de înscriere de către absolvenţii clasei a VIII-a şi de către părinţii acestora, asistaţi de diriginţi, se va derula începând de miercuri până pe 7 iulie şi va fi urmată de repartizarea computerizată în învăţământul liceal de stat, pe 12 iulie. De joi și până pe 8 iulie are loc verificarea de către candidați și părinți a fișelor editate de calculator, corectarea greșelilor și listarea fișelor corectate din calculator.
Etichete: absolvenților |  Buzău |  clasa |  IERARHIA
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU