27 [NOV 13] ACTUALITATE Buzau
Miercuri, 27 noiembrie 2013

Iarna întârzie în sud-estul ţării

Cătălina Jingoiu alte articole de Cătălina Jingoiu
0 voturi 1043 vizualizari 0 comentarii business2b@focustv.ro

Iarna încă nu se instalează în sud-estul ţării.


Deşi temperaturile au scăzut, în unele zone cu aproape 10 grade Celsius, ninsorile nu au ajuns în judeţele Buzău, Brăila şi Vrancea. La Buzău, aseară şi peste noapte au căzut precipitaţii neînsemnate cantitativ sub formă de lapoviţă şi ninsoare, dar fără a crea vreun fel de probleme. În schimb, vântul care a suflat cu putere a fost un adversar şi pentru şoferii aflaţi în trafic, dar şi pentru oamenii care au pornit pe jos, de acasă, pentru că a amplificat senzaţia de frig.


Viteza maximă a vântului înregistrată la rafală a atins 60 de kilometri pe oră. În urmă cu o oră, la Buzău fulguia uşor în zona de vecinătate cu Ialomiţa şi Prahova, dar şi pe Drumul Naţional 10  către Cislău. La această oră, însă, ninsorile s-au oprit şi doar pe DN 10 şi în oraşul Buzău mai fulguia uşor în urmă cu câteva minute.


În Vrancea, câţiva fulgi de zăpadă au căzut în zonele montane înalte. În restul judeţului vremea s-a răcit, dar nu au fost ninsori.


Nici la Brăila nu a nins deocamdată. În schimb este destul de frig, iar emepraturile nu vor creşte astăzi şi mâine, spun meteorologii.


Sudul ţării rămâne sub cod galben de posibile ninsori, vânt puternic şi chiar viscol până la ora 14.00. Aceste fenomene s-au manifestat în special în sud-vestul ţării, noaptea trecută. A nins şi în Capitală, dra temperaturile pozitive au făcut ca zăpada să nu se aştearnă.Etichete: frig |  ger |  iarna |  ninsori |  vant |  vreme
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU