06 [OCT 19] ACTUALITATE Buzau
Duminică, 06 octombrie 2019

Hoți căutați în toată lumea, prinși la Buzău

Andra Vasilescu alte articole de Andra Vasilescu
0 voturi 3230 vizualizari 0 comentarii news@sansanews.ro

Doi indivizi, de 36 și respectiv 42 de ani, care erau urmăriți la nivel internațional de către autoritățile judiciare din Austria, au fost prinși la Buzău. Cei doi au fost arestați pentru 15 zile, urmând a fi trimiși pentru a fi judecați în statul care au comis furturile.

”În ziua de 3 octombrie, polițiști de investigații criminale de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Buzău împreună cu cei de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale au desfăşurat activităţi de depistare a doi buzoieni pe numele cărora Curtea de Apel Ploieşti emisese mandate de aducere.
Cei doi buzoieni, în vârstă de 36, respectiv 42 de ani erau urmăriţi la nivel internaţional de către autorităţile judiciare din Austria, împotriva lor fiind emis mandat european de arestare, pentru comiterea mai multor infracțiuni de furt calificat.Iniţial, cei doi au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti, ocazie cu care a fost dispusă măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore. Ulterior, buzoienii au fost prezentaţi Curţii de Apel Ploieşti, instanţa dispunând arestarea acestora pe o perioadă de 15 de zile. Buzoienii au fost încarceraţi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Buzău”,  a tranmis IPJ Buzău.
 


Etichete: Buzău |  căutați |  lumea |  prinși |  toată
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU