28 [IUN 16] ACTUALITATE Buzau
Marţi, 28 iunie 2016

Interlopul Golea, săltat iar de poliţişti. E acuzat şi de proxenetism

Laurenţiu Marinov alte articole de Laurenţiu Marinov
2 voturi 1800 vizualizari 0 comentarii laurentiu.marinov@sansabuzoiana.ro

Un bărbat în vîrstă de 40 de ani a fost reţinut de poliţişti luni seară, fiind bănuit de proxenetism. Individul se numeşte Gigel Golea şi este un personaj cunoscut Poliţiei, fiind implicat şi într-un dosar de înşelăciune, în care a fost pus sub control judiciar. 
 Anchetatorii au stabilit că în ultimii 4 ani, buzoianul ar fi obţinut aproximativ 150.000 lei de pe urma unei tinere de 24 de ani din Pogoanele, pe care a trimis-o în străinătate să se prostitueze. „În ziua de 27 iunie, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliției municipiului Buzău, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Poliției oraș Pogoanele au documentat activitatea infracțională a unui buzoian de 40 de ani, bănuit de proxenetism.În urma documentării activităţii infracţionale, a reieșit că, în perioada 2012  - 2016, buzoianul ar fi obţinut aproximativ 150.000 lei ca urmare a practicării prostituției  pe teritoriul Italiei, Elveţiei, Angliei şi Franţei de către o tînără de 24 de ani din Pogoanele.Buzoianul de 40 de ani a fost reţinut de poliţişti pentru o perioadă de 24 de ore, urmînd a fi prezentat Parchetului de pe lîngă Judecătoria Buzău cu propunere de sesizare a instanței de judecată în vederea luării măsurii arestării preventive.Polițiștii de investigații criminale continuă cercetările pentru documentarea întregii activități infracționale” a precizat Biroul de presă al IPJ Buzău. 
Gigel Golea a mai fost reţinut în luna aprilie fiind acuzat de afaceri ilegale cu autoturisme. Mai exact, susţin anchetatorii, el a reuşit să înşele patru societăţi de asigurări şi să obţină despăgubiri în valoare totală de aproape 75 000 de lei în urma unor evenimente rutiere provocate intenţionat. În plus, i-a tras o ţeapă de 10 000 de euro unui cetăţean căruia vîndut un autoturism de lux care nu-i aparţinea. În săvîrşirea infracţiunilor, ar fi fost implicaţi, potrivit Poliţiei, alte două persoane, un bărbat şi o femeie, care la rîndul lor sînt cercetaţi. Etichete: Gigel |  Golea |  poliţşti |  proxenet |  săltat
Voteaza articolul: bun: 1  |  slab: 1   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU