19 [APR 14] ACTUALITATE Buzau
Sâmbătă, 19 aprilie 2014

Generalul Foca i-a dus daruri fetiţei care-i poartă numele

Cătălina Jingoiu alte articole de Cătălina Jingoiu
1 vot 2584 vizualizari 0 comentarii business2b@focustv.ro

Aşa cum anunţa, în premieră, miercuri, portalul www.sansanews.ro, suma oferită de municipalitate singurului buzoian în viaţă căruia i-a fost conferit anul acesta titlul de cetăţean de onoare al municipiului, generalul Lucian Foca, a fost folosită pentru cumpărarea unui trusou fetiţei de câteva luni care poartă numele militarului. 


Astăzi, generalul Lucian Foca, a mers la Movila Banului, la locuinţa familiei în care a venit pe lume bebeluşul, la începutul acestui an. Pe 26 ianuarie, mama fetiţei a simţit că i-a venit sorocul, numai că drumurile erau sub nămeţi uriaşi şi femeia a fost nevoită să nască la domiciliu. Pentru că tânăra mamă treuia să ajungă la maternitate, militarii Diviziei 2 Infanterie Getica împreună cu comandantul lor, generalul Foca, au salvat-o din zăpadă şi au dus-o împreună cu bebeluşul la spital. Drept mulţumire pentru ajutorul primit atunci, femeia a botezat-o pe micuţă Luciana Andreea. 

Astăzi, mama fetiţei, a primit în dar un trusou nou nouţ cumpărat din suma de 500 de lei primită de comandantul Diviziei 2 Infanterie Getica, zilele trecute, de la Primăria municipiului Buzău. În vizita pe care a făcut-o acasă la fetiţă, generalul Lucian Foca a fost însoţit de fiul şi soţia sa. Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 1   -1

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU