27 [AUG 18] ACTUALITATE Buzau
Luni, 27 august 2018

Galerie foto/Înmormântarea lui Costel Geambaşu a îmbrăcat în negru Smârdanul

Redacţia sansanews.ro alte articole de Redacţia sansanews.ro
4 voturi 11995 vizualizari 0 comentarii news@sansanews.ro

Azi, la orele prânzului, trupul neînsufleţit al unuia dintre cei mai talentaţi interpreţi români de muzică de petrecere, Costel Geambaşu, a fost ridicat din casa natală din Smârdan, şi dus pe ultimul drum, urmat de un alai care a umplut toate străzile micului sat din comuna Brădeanu, Buzău.

 

Trecut în nefiinţă în seara de vinerea trecută, după o lunga şi grea suferinţă,  fostului fondator, interpret, baterist şi compozitor de la deja legendara trupă „Odeon”, i s-a luat ultima scenă, în bocetele şi lacrimile rudelor, prietenilor vechi veniţi din Bucureşti, Bacău, Vrancea sau Giurgiu, să-şi ia rămas bun. Cei mai afectaţi, copiii: cele două fiice – una stabilită în Spania, cealaltă în Germania – şi mezinul, doar la vârsta majoratului.

 

Cum ne spunea patronul ultimului local în care a cântat cel dispărut: „Jumătate din lăutarii Buzăului au mâncat pâine după urma lui. A fost un boem, o voce mereu tânără şi un om modest cu toată lumea, care nu a cerut în schimb decât respect.”

 

Cu acelaşi respect, azi, de la ora 17:00, Focus TV intră în direct cu telespectatorii, într-o emisiune cu subiectul dispariţiei premature a lui Costel Geambaşu.

 

La ştirile Focus TV care urmează emisiunii, un reporaj pe acelaşi subiect, iar, în numărul tipărit de mâine, al cotidianului Şansa Buzoiană, un material ilustrat cu reacţiile prietenilor, la înmormântare.Voteaza articolul: bun: 3  |  slab: 1   2

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU