25 [NOV 19] ACTUALITATE Buzau
Luni, 25 noiembrie 2019

FOTO incredibile! Ce prăpăd a putut face un șofer de BMW

Cristina Sterian alte articole de Cristina Sterian
0 voturi 3143 vizualizari 0 comentarii
Sursa foto: Facebook Gina Bahor

Un tânăr  de 23 de ani din Vadu Pașii a produs un accident înfiorător duminică noapte în municipiul Brăila. Buzoianul a accelerat cu inconștiență BMW–ul pe Bulevardul Independenței din Brăila iar la un moment dat a scăpat bolidul de sub control și a luat ca la popice doi stâlpi de electricitate și un copac. Norocul băiatului a fost că mașina a fost suficient de solidă pentru a-l proteja cât de cât, însă el a fost găsit zăcând inconștient pe scuarul verde al bulevardului, semn că nu a purtat centura de siguranță în momentul impactului. Ajunși la fața locului, medicii de la Ambulanță l-au resuscitat pe buzoian, care apoi a fost transferat în stare gravă la Spitalul Județean Brăila.
Din cauza rănilor grave pe care le-a suferit în urma evenimentului, buzoianul  nu a putut fi testat cu aparatul Drager, însă i s-au prelevat probe biologice pentru stabilirea eventualei alcoolemiei sau pentru a se constata dacă a luat alte substanțe interzise la volan., înainte de a pleca la drum.
Martori ai accidentului dar și cunoscuți de-ai tânărului susțin pe facebook că buzoianul ar fi băut ceva înainte de a se urca la volan și de a conduce periculos pe străzile Brăilei. Etichete: șofer |  incredibile |  prăpăd |  putut
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU