20 [SEP 18] ACTUALITATE Buzau
Joi, 20 septembrie 2018

Fotbalist englez accidentat grav pe stadionul Gloria

Cristina Sterian alte articole de Cristina Sterian
0 voturi 1749 vizualizari 0 comentarii

Accident grav,miercuri seara,pe terenul de fotbal. Un fotbalist englez care evolua pentru reprezentativa Angliei în meciul cu selecţionata de amatori a României din UEFA Regions Cup ce s-a desfăşurat lla Buzău a ajuns în stare gravă la spital după ce s-a ciocnit violent cu un apărător roman iar apoi a fost lovit cu genunchiul de un coechiper. Au fost momente cumplite pe terenul de fotbal. Astăzi, fotbalistul va fi transferat la București.


Incidentul a avut loc cu câteva minute înainte de finalul partidei de la Buzău. Jucătorul englez Stuart Rose a căzut în careul reprezentativei României unde a rămas inert. În urma vizionării imaginilor video s-a constatat că sportivul strain a căzut în careu în urma unui contact cu un fotbalist roman, însă lovitura la cap care l-a făcut să îşi piardă cunoştinţa a venit din partea unui coechipier.


Pentru că fotbalistul englez nu mai mişca, meciul a fost oprit astfel ca, timp de mai bine de 10 minute, medicii echipei engleze şi medicii de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă au încercat să îl stabilizeze pe jucătorul englez.

    În cele din urmă, sportivul a fost preluat de salvarea care a intrat pe teren si dus la Spitalul Judetean Buzau, unde a ramas internat la Neurochirurgie.  El are fracturi la nivelul feței dar si un hematom iar astăzi va fi transferat la un spital in Capitală.               

  UEFA Regions Cup este o competiţie dedicată fotbaliştilor amatori, care în acest an se desfăşoară la Buzău în perioada 16-22 septembrie.


Etichete: accidentat |  englez |  Fotbalist |  Gloria |  stadionul
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU