20h 06' ACTUALITATE Buzau
Vineri, 15 noiembrie 2019

Fostul viceprimar Fănică Bârlă, implicat într-un accident la poarta Crângului. Bucătarul Cristi Ice și iubita lui, la spital

Andra Vasilescu alte articole de Andra Vasilescu
0 voturi 4604 vizualizari 0 comentarii news@sansanews.ro
UPDATE [20:06] 15 NOV 2019 › Toți cei trei șoferi implicați în accident au fost testați cu alcooltestul, dar nici unul nu era băut. 

UPDATE [20:05] 15 NOV 2019 ›
Polițiștii au stabilit cum s-a produs accidentul în care au fost implicați fostul viceprimar Fănică Bârlă și cunoscutul bucătar Cristi Ice alături de logodnica sa. 

”Din primele verificări efectuate la fața locului a rezultat că în timp ce se afla staționat la semaforul de la intersecția bulevardului Stadionului cu bulevardul Bălcescu, direcția de deplasare către Micro XIV, un turism condus de un buzoian de 45 de ani a fost lovit din spate de un auto condus de un buzoian de 35 de ani care la rândul său a fost lovit de un auto condus de un bărbat de 62 de ani, din Buzău. În urma coliziunii un bărbat de 38 de ani și o femeie de 31 de ani, pasageri în prima mașina au fost transportați la spital pentru îngrijiri de specialitate. În cauză se va întocmi dosar penal iar cercetările continuă”, a transmis iPJ Buzău. 

În fapt, mașina condusă de Fănică Bârlă de 62 de ani a lovit un autoturism care aștepta la semafor și care era condus de un bărbat îmbrăcat în haine de jandarm, iar în urma impactului autoturismul acestuia a lovit prima mașină de la semafor. Impactul a fost atât de puternic încât airbag-urile  primei mașini s-au declanșat. 
În prima mașină de la semafor se aflau cunoscutul bucătar Cristi Ice și logodnica sa iar mașina era condusă de cumnatul acesteia. 
Atât Cristi Ice cât și iubita lui au fost răniți și au fost transportați la Spitalul Județean Buzău. 
Bărbatul are dureri la un umăr în timp ce logodnica lui acuză dureri de coloană cervicală. Bărbatul care îi însoțea și care conducea mașina nu a pățit nimic.
Contactat de reporterii șansanews.ro, fostul viceprimar Fănică Bârlă a recunoscut că el a fost implicat în accidentul de la poarta Crângului, spunând că totul s-a întâmplat într-un moment de neatenție.
Cele trei mașini implicate în accident au fost avariate. Fostul viceprimar Fănică Bârlă, actualmente director al Electrica Distribuție, a fost implicat vineri seară într-un accident la poarta Crângului. Din primele informații, Bârlă a lovit o mașină oprită la semafor iar aceasta a ricoșat, lovind autoturismul din față. În urma impactului, cunoscutul bucătar Cristi Ice și iubita lui au fost răniți și au fost transportați la spital. Bârlă a confirmat pentru șansanews.ro că a fost implicat în accidentul soldat cu 2 victime, spunând că un moment de neatenție a dus la producerea impactului.
Etichete: accident |  Bârlă |  Bucătarul |  Crângului |  Cristi |  Fostul |  Fănică |  implicat |  iubita |  poarta |  spital |  viceprimar
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU