BREAKING NEWS Buzau
20h 34' ACTUALITATE Buzau
Vineri, 15 mai 2015

Beganu, ACASĂ, după 6 luni de detenţie. (UPDATE, VIDEO)

Mirela Dumitru alte articole de Mirela Dumitru
8 voturi 1718 vizualizari 0 comentarii mireladumitru@sansanews.ro
UPDATE [20:34] 15 MAI 2015 › Paul Beganu a ajuns în urmă cu aproximativ 10 minute la sediul Inspectoratului de Poliție Județean însoțit fiind numai de avocatul său Nicu Cristian. Vizibil slăbit după cele aproximativ 6 luni de detenție, Beganu a refuzat să facă declarații în fața camerelor de filmat cu privire la dosarul în care este cercetat dar a spus că își cere scuze familiei, prietenilor, atîția cîți i-au mai rămas, că se consideră nevinovat și că se va apăra.
La rîndul său, avocatul Nicu Cristian a declarat că urmează noi termene pentru care se va putea pregăti mai bine deoarece pe durata detenției au existat o serie de limitări.
Judecătorii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie au decis în urmă cu puţin timp eliberarea sub control judiciar a fostului prefect Paul Beganu. 

Curtea de Apel Ploieşti, instanţă care judecă dosarul retrocedărilor de terenuri împădurite de la Gura Teghii a decis înlocuirea arestului preventiv cu măsura controlului judiciar pentru fostul prefect al judeţului. Iniţial, decizia nu a putut fi pusă în aplicare deoarece procurorii DNA au făcut contestaţie însă astăzi, un complet de judecată al Înaltei Curţi a decis eliberarea lui Beganu.  

După respingerea contestaţiei DNA, Paul Beganu va fi pus în libertate imediat, şi va ajunge acasă în cursul zilei de azi.Tot sub control judiciar se vor afla şi Alexandru Lefter şi Gheorghe Ceteraş, cercetaţi în acelaşi caz.


Etichete: Ceteras |  Inalta Curte  |  liber |  Beganu
Voteaza articolul: bun: 7  |  slab: 1   6

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU