22 [IUN 15] ACTUALITATE Buzau
Luni, 22 iunie 2015

Fostul director al Teatrului Ciprian trimis în judecată

Mirela Dumitru alte articole de Mirela Dumitru
0 voturi 1227 vizualizari 0 comentarii mireladumitru@sansanews.ro

Răzvan Ioan Dincă, fostul director al Teatrului George Ciprian actualul director al Operei Naţionale Naţionale din Bucureşti a fost trimis în judecată sub control judiciar de procurorii Parchetului de pe lîngă Judecătoria Sectorului 1. Dincă este cercetat pentru săvărşirea infracţiunilor de abuz în serviciu, fals în declaraţii şi conflict de interese. Cercetaţi în acelaşi dosar sînt şi alţi patru funcţionari cu funcţii de conducere în Opera Naţională. 

Fostul director al Teatrului George Ciprian a fost reţinut de procurori pe 13 mai în urma unor percheziţii la Opera Naţională al cărei director este în prezent într-un dosar în care este cercetat pentru abuz  în serviciu, conflict de interese și fals în declarații, infracţiuni comise potrivit procurorilor, inclusiv în perioada 2008-2012, cînd s-a aflat la conducerea Teatrului de Operetă din Capitală. 

Răzvan Ioan Dincă a fost mai mulţi ani, directorul Teatrului „George Ciprian” din Buzău. El a fost unul dintre iniţiatorii festivalului anual de teatru de la Buzău „Vedeteatru”.


Etichete: Dinca |  Opera |  Teatru |  director
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU