07 [IUN 18] ACTUALITATE Buzau
Joi, 07 iunie 2018

Foşti ofiţeri S.R.I., D.G.A. şi Poliţie se bat pentru şefia Poliţiei Locale

Doru Gheorghiade alte articole de Doru Gheorghiade
0 voturi 2973 vizualizari 0 comentarii doru.gheorghiade@sansabuzoiana.ro


Funcţiile de conducere scoase la concurs de Direcţia Poliţiei Locale a Municipiului Buzău sînt rîvnite de persoane cu un trecut interesant în structurile militare. Cel puţin pentru eşalonul doi de conducere, adică pentru posturile de director executiv adjunct, respectiv şef Serviciul Circulaţie şi Disciplină Rutieră s-a conturat o concurenţă acerbă. Practic, pentru cele două funcţii au fost admise cîte trei dosare, iar printre concurenţi se află foşti lucrători S.R.I., D.G.A. sau ofiţeri superiori de Poliţie, dar şi candidaţi din interiorul Poliţiei Locale.   

Trei pentru adjunct 

Potrivit site-ului Primăriei Buzău, în urma selecţiei de dosare înscrise la concursul de recrutare pentru ocuparea funcţiilor publice de conducere  de execuţie din cadrul Direcţiei de Poliţie Locală, din aparatul de speciali­tate al primarului municipiului Buzău din data de 13 iunie 2018, au fost admise trei dosare pentru director executiv adjunct le-au fost admise dosarele lui Ionel Moise, fost ofiţer al Direcţiei Generale Anticorupţie (D.G.A.), Cornel Dumitrascu  fost ofiţer de informaţii în S.R.I., fratele primarului de Pogoanele şi Marian Ioniţă, actualmente lucrător în cadrul Poliţiei Locale Buzău. 
 
Patru pentru şef Serviciu Circulaţie  Pentru funcţia vacantă de şef Serviciu Circulaţie şi Disciplină Rutieră au fost admise patru dosare. Anume cel al lui Viorel Niţă, colonel în rezervă fost lucrator al I.P.J. Buzău, col. (r), al lui Marian Şerbulea, între altele fost purtător de cuvînt al Poliţiei Buzău, al lui Liviu Dragomir, lucrător în Poliţia Locală şi Liviu Niţă, de asemenea, lucrător în Poliţia Locală.

Marin, singur pentru şef plin

După cum se ştie, deja, pentru postul de Director Executiv, singur înscris cu dosar admis este fostul comandant al I.P.J., col. (r.) Ion Marin. Două dosare au fost respinse, cel al lui Pentru Vlăsceanu, pentru şef Serviciu Circulaţie, respectiv Alexandru Alexe, pentru acelaşi post pe motiv că nu au îndeplinit condiţiile de înscriere. Examenul va conţine o probă scrisă eliminatorie şi un interviu
Etichete: Foşti |  Locale |  ofiţeri |  pentru |  Poliţie |  Poliţiei |  şefia
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU