30 [DEC 17] ACTUALITATE Buzau
Sâmbătă, 30 decembrie 2017

VIDEO Fost deputat implicat într-un accident cu 5 victime la Crucea Comisoaiei

Doru Gheorghiade alte articole de Doru Gheorghiade
1 vot 2512 vizualizari 0 comentarii doru.gheorghiade@sansabuzoiana.ro

Un accident grav a avut timp în urmă cu puțin timp între municipiul Buzău și Râmnicu Sărat. Mai multe persoane sunt rănite grav, printre care se află și fostul deputat ALDE pentru Diaspora,Aurelian Mihai.

Șapte ambulanțe s-au deplasat la locul accidentului și au preluat răniții scie siteul de stiri stiripesurse.ro În urma răsturnării autotursmului marca Dacia Logan, au fost rănite cinci persoane, printre care și un copil. Persoanele implicate în accident se îndreptau spre Bucovina, pentru a petrece Revelionul. Fostul deputat Aurelian Mihai a confirmat pentru STIRIPESURSE.RO că se află în spital în urma accidentului rutier.Accidentul s-a produs astăzi, în jurul orei 13:00, pe E85, într-o zonă cunoscută pentru numărul mare de accidente. Din primele date ala Politiei rezultaca  un bărbat în vârstă de 26 ani, din Giurgiu, care se deplasa in directia Buzău catre Râmnicu Sărat, a pierdut controlul autoturismului si s-a răsturnat pe câmp.Din eveniment a rezultat rănirea  conducatorului auto si a patru pasageri, printre care și un copil în vârsta de un an. Toti au fost transportați la spital și sunt în afara oricărui pericol.Loganul răsturnat se aflau două familii, care mergeau să petreacă revelionul la Vatra Dornei iar pe  locul din dreapta alautoturismuluise afla și fostul deputat Aurelian Mihai, ales în legislatura 2012-2016.
Politistii rutieristi  au întocmit dosar penal si continuă cercetările. VIDEO AICIEtichete: accident |  deputat |  implicat |  victime
Voteaza articolul: bun: 1  |  slab: 0   1

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU