31 [OCT 18] ACTUALITATE Buzau
Miercuri, 31 octombrie 2018

Foc la Umbra Lupilor. Pensiunea s-a aprins ca o torță, 14 oameni s-au autoevacuat

Cristina Sterian alte articole de Cristina Sterian
0 voturi 2089 vizualizari 0 comentarii

O pensiune situată în localitatea buzoiană Ciuta a ars ca o torță în această dimineață. 14 oameni cazați aici au reușit să iasă la timp din clădirea cuprinsă de flăcări.

12 pompieri cu 5 autospeciale de intervenție au fost mobilizați la locul incendiului anunțat în jurul orei 4.30 la pensiunea Umbra Lupului, aflată la intrarea pe DN 10 în localitatea Ciuta. Când au ajuns la locul incendiului, pompierii au găsit 14 oameni care se autoevacuaseră deja. Este vorba despre turişti şi muncitori ai unei societăți comerciale care execută lucrări în zonă, despre proprietarul pensiunii și un angajat al acestuia. Dacă oamenii au reușit să se salveze, mare parte din pensiune nu va putea fi salvată. Flăcările care ard încă au cuprins parterul pensiunii, etajul și mansarda. Misiunea este dificilă având în vedere suprafața mare pe care se întinde incendiul, circa 500 de metri pătrați, dar si faptul că majoritatea elementelor de construcție sunt din lemn. 

Și la această oră, pompierii buzoieni intervin pentru stingerea focului. După lichidare, specialiștii din cadrul ISU Buzau dar si polițiștii vor demara anchete pentru a stabili cauza care a provocat dezastrul de la Ciuta. 


Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU