14h 27' ACTUALITATE Buzau
Duminică, 04 august 2019

Fiul unui fost lider politic buzoian a murit la 36 de ani

Andra Vasilescu alte articole de Andra Vasilescu
1 vot 1977 vizualizari 0 comentarii news@sansanews.ro
UPDATE [14:27] 04 AUG 2019 ›
Pagina de Facebook a lui Theodoru Morariu s-a umplut cu mesaje din partea prietenilor care sunt șocați de moartea prematură a acestuia, la doar 36 de ani. 
Cuvintele sunt prea sărace ...  Multe amintiri frumoase, glumele și zâmbetul tău, vor rămâne veșnic în inimile noastre ! Rămas bun, Teddy ! Mult prea tânăr ... mult prea devreme ! Astăzi Cerul, este mai bogat cu un înger ! ”, scrie una dintre prietenele fiului fostului deputat PNȚCD, Teodor Morariu. 
Cuvintele sunt prea sărace.. Pentru mine, tu rămâi aici, vei fi mereu aici, până când ne vom revedea Acolo..! Dumnezeu sa te odihneasca, Tedytzule!”, scrie un alt prieten. 
Ai rămas dator cu întâlnirea colegiala ....ziceai ca ne vei “strânge” intr-o zi .... rămânem doar cu regretul amânării momentului ...drum lin , Teddy ! Dumnezeu sa te odihneasca in pace !” Ce repede se face târziu in viața”, ”Nu îmi vine să cred că  nu mai esti Teddy👀 Dumnezeu să te ierte suflet bun!! Vei rămâne mereu în inimile noastre.... Sincer nu am cuvinte sa mai spun ceva.... Nu imi vine sa cred.....”, sunt alte mesaje postate pe contul de Facebook al tânărului mort la doar 36 de ani. 
Dramă imensă în familia fostului șef al PNȚCD Buzău, Teodor Morariu. Fiul familiei Morariu, Theodoru, de doar 36 de ani a fost găsit fără suflare în locuința sa, din Capitală. Anunțul dispariției premature a fost făcut pe facebook de o apropiată a familiei, Violeta Vâlcu Socol, directoarea Centrului Cultural Florica Cristoforeanu din Rm. Sărat: ” Cu profund regret, dragi prieteni, va anunțăm ca Theodoru Morariu (Tedi, juniorul familiei Morariu ) a încetat din viață. Ce s-a întâmplat , de ce, o să știm luni, când va fi adus de la INML si depus la capela bisericii de pe strada Constantin Brâncoveanu. Dumnezeu să te aibă în paza lui, dragă Tedi! Inmormântarea va fi miercuri, iar slujba va începe la ora 11.”

Potrivit unor surse din anturajul familiei, tânărul care lucra la Agențiile Domeniului Statului, în București, nu a  răspuns la telefon timp de mai multe ore, astfel că părinții au intrat în panică și au cerut ajutor la 112. Angajații de la ISU București au spart ușa casei tânărului, căruia apropiații îi spuneau Teddy, și l-au găsit  decedat, probabil de mai multe ore.  Conform procedurii, trupul tânărului a fost dus la IML, unde în urma necropsiei se va stabili cu exactitate cauza morții. 

În mod evident, părinții băiatului, aflați la Rm. Sărat au primit șocați vestea morții fiului lor. Din cauza șocului suferit, mamei lui Teddy i s-a făcut rău. Femeia a leșinat și a fost nevoie să fie dusă la Spitalul Județean Buzău, unde medicii au stabilizat-o.
Teodor Morariu a fost unul dintre cei mai importanți lideri politici ai anilor 90 din județul Buzău. El a condus filiala județeană a PNȚCD între 1996 și 2000. A fost deputat țărănist de Buzău, președinte al organizației PNȚCD Buzău și conducătorul al Convenției Democratice Buzău,  până la momentul dispariției acestei structuri  de pe scena politică. După anul 2000, Teodor Morariu s-a retras din viața publică, a devenit profesor de Economie la Liceul Agricol din Rm. Sărat în timp ce  soția sa este funcționar la APIA.Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 1   -1

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU