14h 58' ACTUALITATE Buzau
Miercuri, 06 iunie 2018

Fetiţă spulberată pe trecerea de pietoni

Marilena Dinu alte articole de Marilena Dinu
0 voturi 3209 vizualizari 0 comentarii redactie@focustv.ro
UPDATE [14:58] 06 IUN 2018 ›
Fetița accidentată pe trecerea de pietoni, în localitatea buzoiană Cândeşti, a ajuns la Spitalul Județean Buzău conștientă, în stare stabilă, cu traumatisme la picioare.
Ancheta la fața locului a arătat că victim se întorcea de la școală, împreună cu sora sa mai mare, în vîrstă de 10 ani. Cele două au pășit pe trecere cu gândul să traverseze DN10, pentru a ajunge acasă, însă o șoferiță neatentă nu le-a acordat prioritate celor două surori. Femeia, în vârstă de 39 de ani, nu a mai putut evita impactul și a acroșat-o pe fetița de 6 ani. În urma impactului, copila a fost luată pe capotă şi trîntită pe şosea. La scurt timp, ea a fost preluată de o ambulanță aflată în tranzit şi dusă la Spitalul Judeţean Buzău pentru  investigaţii. Sora de 10 ani a fetiţei nu a fost rănită însă imediat după impact a suferit un şoc. Poliţiştii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă pe numele şoferiţei care a provocat accidentul. 

Accident rutier produs în urmă cu scurt timp pe o trecere de pietoni din localitatea buzoiană Cîndești. O fetiță în vîrstă de 6 ani a fost lovită de o mașină chiar pe zebră. Se pare că fetița s-a angajat în traversarea Drumului Național 10 cînd o șoferiță în vîrstă de circa 40 de ani, care circula către Berca, nu i-a acordat prioritate și a acroșat-o pe copilă. Fetița a fost preluată de o ambulanță și transportată la Spitalul Județean Buzău.

Etichete: Fetiţă |  pietoni |  spulberat |  trecerea
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU