14 [NOV 13] ACTUALITATE Buzau
Joi, 14 noiembrie 2013

Fetiţă de 3 luni, deces cu multe semne de întrebare

Radu Drăguţ alte articole de Radu Drăguţ
0 voturi 1310 vizualizari 0 comentarii radudragut@sansanews.ro
Mama fetiţei
a găsit-o rostogolită în pat cu faţa în jos

Sfâşit tragic pentru o fetiţă de numai trei luni. Micuţa a fost lăsată dormind şi la scurt timp a fost găsită fără suflare. Cazul i-a a şocat pe oamenii legii, care iau în calcul mai multe ipoteze.  Cauza decesului prematur va fi cunoscută după ce legiştii vor finaliza necropsia.

 

Caz şocant ieri la amiază la Vintileanca unde un bebeluş de doar 3 luni şi-a găsit sfârşitul în somn. Fetiţa a fost lăsată dormind în cameră, de mama ei care a ieşit în curte să spele rufe. Când femeia a intrat în cameră pentru a arunca un ochi la copilă a văzut-o rostogolită în pat cu faţa în jos. A fost momentul când biata femeie s-a alarmat, însă când a întors-o a înlemnit. Speriată a luat copilul în braţe şi a ieşit în curte. Femeia a început să urle de durere şi să ceară ajutor de la vecini.


Vecinii au sărit într-un suflet în ajutor femeii, dar pentru că fetiţa era inertă au sunat la ambulanţă. Echipajul medical nu a mai putut face nimic pentru micuţă, şi a constat decesul.


Fetiţa de 3 luni era al patrulea copil al cuplului. Trei dintre minori provin dintr-o relaţie anterioară a concubinului. Chiar dacă sunt nevoiaşi cei doi părinţi aveau grijă de copii. Tatăl mergea cu ziua la muncă în vreme ce femeia stătea acasă pentru a creşte copiii. Criminaliştii au examinat trupul fără viaţă al bebeluşului şi au prelevat probe din camera unde s-a produs decesul. Trupul neînsufleţit al micuţei a fost dus la Serviciul de Medicină Legală.


Acum familia micuţei trebuie să strângă bani pentru înmormântarea fetiţei care a murit subit şi prematur.

 

          Etichete: concubin |  crima |  tragedie |  vecini |  moarte supsetca
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU