17 [NOV 15] ACTUALITATE Buzau
Marţi, 17 noiembrie 2015

Femeie tîlhărită în scara blocului

Laurenţiu Marinov alte articole de Laurenţiu Marinov
0 voturi 984 vizualizari 1 comentariu laurentiu.marinov@sansabuzoiana.ro

 O femeie în vîrstă de 32 de ani din Buzău a fost tîlhărită în scara blocului de un individ necunoscut. Femeia a sunat la 112, şi a cerut ajutorul poliţiştilor.
    Imediat de la sesizarea faptei, polițiștii au prins principalul bănuit, un tânăr în vîrstă de 29 de ani din localitatea Padina. Din cercetările efectuate de polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Buzău, s-a stabilit faptul că bănuitul, i-a smuls persoanei vătămate geanta în care avea documente și suma de 200 lei. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de tîlhărie, iar față de tînărul de 29 ani fost luată măsura reţinerii, urmînd ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat la Parchetul de pe lîngă Judecătoria Buzău cu propunere de arestare preventivă  Etichete: blocului |  Femeie |  scara |  tîlhărită
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Novie
14 februarie 2016
Avand in vedere ca in acest loc vin si onaemi sau avocati din alte localitati, cred ca este o pata neagra pentru Bacau, felul jalnic in care arata accesul in Judecatorie Precum si lipsa unei toalete, lucru dezbatut in mai multe randuri.


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU