18 [OCT 19] ACTUALITATE Buzau
Vineri, 18 octombrie 2019

Femeie din Verneşti, urmărită internaţional, prinsă la Breaza

Andra Vasilescu alte articole de Andra Vasilescu
0 voturi 2889 vizualizari 0 comentarii news@sansanews.ro


O femeie de 35 de ani din localitatea Vernești, urmărită internațional după o serie de infracțiuni comise în Austria a fost prinsă de polițiștii buzoieni pe raza comunei Breaza.  După ce a comis fărădelegile în țara străină, buzoianca a fugit, fiind depistată pe raza județului Buzău, la Breaza, unde se ascunde al rude.
Buzoianca era căutată pentru a comiterea a trei infracţiuni pe teritoriul Austriei, respectiv pentru rezistenţă faţă de autoritatea de stat, vătămare corporală şi vătămare corporală gravă.
Poliţiştii au pus în executare mandatul de aducere emis de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti iar după ce persoanei în cauză i s-a adus la cunoştinţă semnalarea introdusă pe numele său în Sistemul Informatic Schengen, aceasta a fost condusă la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti, unde a fost prezentată procurorului competent pentru soluţionarea cauzei, fiind dispusă reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore.
Ulterior, buzoianca a fost prezentată Curţii de Apel Ploieşti cu propunere de arestare preventivă în vederea predării catre autoritatile judiciare din Austria. Instanţa de judecată a emis împotriva acesteia un mandat de arestare preventivă prin care s-a dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 15 zile.
Persoana în cauză a fost încarcerată în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău.
Etichete: Breaza |  Femeie |  internaţional |  prinsă |  urmărită |  Verneşti
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU