BREAKING NEWS Buzau
12 [AUG 19] ACTUALITATE Buzau
Luni, 12 august 2019

Femeia din Mihăilești bănuită că a contractat West Nile a murit

Cristina Sterian alte articole de Cristina Sterian
2 voturi 2595 vizualizari 0 comentarii

Deznodământ dramatic în cazul femeii din Mihăilești, județul Buzău, bănuită că a contractat virusul West Nile. Femeia a murit la spitalul Victor Babeș din Capitală, acolo unde a fost transferată de la Spitalul  Județean Buzău. Decesul femeii de 64 de ani este învăluit încă în mister în lipsa analizei care să arate clar dacă virusul transmis de țânțari a ucis-o pe buzoiancă.
 Femeia de 64 de ani din comuna Mihăilești, județul Buzău, a ajuns zilele trecute la Spitalul Județean Buzău, cu febră mare și stare generală proastă. Simptomele apărute ulterior au ridicat suspiciunea de meningo encefalită produsă de virus West Nile, așa că medicii buzoieni au decis transferul pacientei la Spitalul Victor Babeș din București, unde ea a murit în timpul week-end-ului. 
Deocamdată însă autoritățile medicale nu au buletinul de analiză care să indice clar dacă buzoianca a contractat virusul West Nile iar acesta a ucis-o.  Cert este că ea a murit din cauza unei encefalite.
Dacă femeia din Mihăilești a fost răpusă de virusul West Nile  transmis de țânțari, acesta ar fi primul deces de acest gen din județul Buzău din acest an și al doilea din țară, după un caz confirmat recent la Călărași.Etichete: bănuită |  contractat |  Femeia |  Mihăilești |  murit
Voteaza articolul: bun: 2  |  slab: 0   2

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU