20h 06' ACTUALITATE Buzau
Duminică, 15 februarie 2015

Fata de 19 ani a viceprimarului Geangoş din Ziduri a murit într-un accident. Restul familiei a ajuns în spital, toţi fiind răniţi grav GALERIE FOTO

Adrian Crăciun alte articole de Adrian Crăciun
0 voturi 3552 vizualizari 0 comentarii adriancraciun@sansanews.ro
UPDATE [20:06] 15 FEB 2015 ›
Alin Mădălin Geangoş, fiul viceprimarului care conducea maşina, se pare că avea mari probleme cu viteza. 
Pe o fotografie apărută în mediul virtual, acesta apare lângă o maşină pe care este inscripţionat mesajul "Ride or Die", în traducere "Condu sau mori"


UPDATE [13:22] 15 FEB 2015 › „Dumnezeu să te ierte copil frumos şi bun!”
Vestea decesului Loredanei Geangoş a fost urmată de reacţiile prietenilor şi apropiaţilor familiei. Aşa se face că pagina de socializare a tinerei a devenit locul în care cei care au cunoscut-o îşi mărturisesc durerea din suflete după şocul pe care l-au avut când au auzit tragedia din familia Gengoş.
Iată câteva dintre mesajele prietenilor tinerei:
„Nu pooot să cred, sau nu vreau să cred aşa ceva. Mi-ai fost o prietenă atât de bună şi-mi aduc aminte de tine cu drag, de toate ieşirile noastre de planurile pe care le aveai...”
„O durere îngrozitoare s-a năpustit asupra noastră. În urma cu foarte puţin timp Dumnezeu a decis să te ia de lângă noi , să te facă dintr-un om un înger , un înger blând şi protector pentru cei care te iubesc şi acum urlă de durere. Dumnezeu să te ierte copil frumos şi bun !!!”

UPDATE [11:17] 15 FEB 2015 ›

Încep să apară date noi despre dinamica producerii accidentului. Pe lângă neadaptarea vitezei la condiţiile de drum, o altă cauză posibilă a accidentului a fost, se pare, întâlnirea cu un alt autovehicul. Şoferul care venea din sens invers ar fi apelat la metoda flash-urilor pentru a-l determina pe fiul viceprimarului să folosească luminile de întâlnire, fiul viceprimarului ajungând astfel să fie orbit de farurile celuilat autovehicul.  UPDATE [10:46] 15 FEB 2015 › Fata viceprimarului Geangoş era studentă la Braşov, reuşitele sale la carte fiind un motiv de mândrie pentru familia sa. La rândul ei, Loredana Geangoş era mulţumită de felul în care cei din jurul său au ajutat-o să îşi urmeze visele. Iată ce mesaj postase tânăra pe Facebook cu doar trei zile înainte de tragedie:  ”La mulţi ani, tata!!! Îţi doresc multă, multă sănătate şi mulţi bani. Îţi mulţumesc din suflet pentru faptul că întotdeauna mi-ai oferit ceea ce mi-am dorit, îţi mulţumesc pt toate sfaturile bune pe care mi le-ai dat şi nu în ultimul rând îţi mulţumesc pt că datorită ţie sunt unde sunt. ....pentru toate acestea şi pt multe altele, Te iubesc!”

UPDATE [10:31] 15 FEB 2015 › În aceste momente grele, alături de familia Geangoş se află primarul din Ziduri, Nicolae Nedelcu. Potrivit primarului, viceprimarul şi familia sa participase la o nuntă, iar dimineaţa băiatul s-a dus cu maşina să îi aducă acasă. Primarul Nedelcu ne-a explicat că şi viceprimarul a fost rănit destul de serios, iar până acum încă nu au avut  curajul  să îi spună ce s-a întâmplat cu fiica sa.


În această dimineaţă, familia viceprimarului din Ziduri, Marin Geangoş, a trecut printr-o adevărată tragedie, un grav accident de circulaţie în urma căruia fata de 19 ani a alesului local a decedat. 
Evenimentul s-a produs în jurul orei 07.00, pe DJ 203, în comuna Ziduri, din primele cercetări efectuate de poliţişti rutieri, a rezultat că un tânăr de 21 de ani, băiatul viceprimarului, care conducea un autoturism pe direcţia Rm. Sărat-Ziduri, într-o curbă la stânga, pe fondul neadaptării vitezei, a pierdut controlul direcţiei, maşina rostogolindu-se în afara carosabilului. Ulterior, maşina a revenit tot pe carosabil, pe roţi, dar în urma contactului violent cu solul accidentul s-a soldat cu decesul tinerei de 19 ani, Loredana Geangoş, fiica viceprimarului. De asemenea, atât viceprimarul, cât şi soţia sa şi băiatul de 21 de ani care conducea maşina au fost răniţi grav.


Etichete: accident |  ajuns |  familiei |  fiind |  Geangoş |  murit |  Restul |  răniţi |  spital |  viceprimarului |  Ziduri
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU