22 [OCT 19] ACTUALITATE Buzau
Marţi, 22 octombrie 2019

Adolescentă, dispărută. Polițiștii comunică greu cu mama

Cristina Sterian alte articole de Cristina Sterian
0 voturi 3084 vizualizari 0 comentarii

Polițiștii din Pătârlagele au demarat căutări și cercetări, marți, după ce o femeie a mers la post și a reclamat că fiica sa de 14 ani, elevă în clasa a noua la liceul din oraș nu a mai venit acasă. Polițiștii au însă puține indicii pentru că femeia este în stare avansată de ebrietate.

Polițiștii din Pătârlagele au fost alertați marți de o femeie care a reclamat că fiica sa a dispărut de acasă. Copila de 14 ani, elevă la liceul din oraș, ar fi plecat la școală luni dimineață iar de atunci mama ei spune că nu mai știe nimic de ea.

Imediat, polițiștii au demarat cercetări și căutări pentru depistarea adolescentei. Verificările decurg însă anevoios pentru că polițiștii au puține indicii despre dispariția copilei întrucât mama adolescentei este în stare avansată de ebrietate iar oamenii legii nu pot înțelege mare lucru de la ea.

Polițiștii urmează să verifice traseul copilei de acasă până la școală, să vorbească cu profesorii și cu colegii ei și așteaptă ca mama adolescentei să le poată oferi și alte detalii.

Fata dispărută provine dintr-o familie dezorganizată. Nu are tată iar un frate de-al ei are probleme de sănătate.

Adolescenta a  mai plecat și altă dată de acasă, a dormit la vreo colegă, dar a doua zi a revenit acasă.

În funcție de ce vor scoate la iveală cercetările pe care le vor efectua într-o primă fază oamenii legii, polițiștii vor da publicității fotografia și semnalmentele adolescentei.Etichete: aflată |  dispărută |  ebrietate |  stare
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU