07 [MAR 16] ACTUALITATE Buzau
Luni, 07 martie 2016

Fănică Bîrlă, primar interimar

Florin Zafiu alte articole de Florin Zafiu
8 voturi 1459 vizualizari 2 comentarii florinzafiu@sansanews.ro

De astăzi, viceprimarul Fănică Bîrlă este primarul interimar al municipiului Buzău. Aşa au decis în urmă cu puţin timp consilierii municipali, în şedinţă extraordinară. Aleşii au luat act de încetarea de drept, înainte de termen, a mandatului primarului municipiului Buzău Cosntantin Boşcodeală și au votat preluarea prerogativelor de către viceprimarul Fănică Bîrlă. Viceprimarul nu a avut nici o emoţie. La votul secret a primit 19 voturi pentru în timp ce doar un consilier s-a abţinut.


Fănică Bîrlă este consilier local municipal din 2000 și viceprimar începînd cu anul 2008. În tot acest timp a făcut parte din echipa cu care Constantin Bocodeală a lucrat în administrația municipiului Buzău. 
 Fănică Bîrlă va exercita atribuțiile de primar pînă în luna iunie, la validarea noului primar ales al municipiului Buzău. Constantin Boșcodeală a fost nevoit să își încheie, săptămîna trecută, mandatul, înainte de termen după ce marțea trecută a fost condamnat la 3 ani de închisoare cu suspendare, în dosarul Gloria ajuns pe rolul Curții de Apel Brașov. Fostul edil-șef nu s-a mai prezentat la serviciu de a doua zi, iar ulterior prefectul județului Buzău a emis ordinul de suspendare.


Etichete: Bîrlă |  Fănică |  interimar |  primar
Voteaza articolul: bun: 1  |  slab: 7   -6

Comentarii

buzoianu
07 martie 2016
fanica,de 26 de ani te chinui sa ajungi primar.ai pupat in c.. si n stanga si n dreapta poate ,poate .cea ce nu stii este ca tu urmezi.si iaca ti ai vazut visul cu ochi
Elena
07 martie 2016
Semn ca MAFIA DIN PRIMARIE merge mai departe. Barla Fanica este exponentul coruptiei, cel mai elocvent


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU