BREAKING NEWS Buzau
09 [AUG 19] ACTUALITATE Buzau
Vineri, 09 august 2019

EXCLUSIV Șeful Postului de Poliție Breaza, mort în accident la Brașov. Soția și fiica lor, în spital

Cristina Sterian alte articole de Cristina Sterian
2 voturi 10335 vizualizari 0 comentarii

Șeful Postului de Poliție din Breaza, Cristi Oprea, a murit vineri într-un  accident cumplit de circulație, produs în județul Brașov. Soția sa, asistentă la SAJ Buzău,  și fiica cea mică  a celor doi, în vârstă de 3 ani,  sunt rănite în spital. În același accident, a mai murit și un al doilea bărbat, un prieten al familiei Oprea.

Șeful Postului de Poliție din Breaza, Cristi Oprea,  alături de soția sa, de fiica cea mică și de doi soți, prieteni ai familiei, se îndreptau vineri dimineață spre Târgu Mureș, pentru a-și lua fetele din cantonament, unde au avut antrenament la handbal.
La un moment dat, pe drumul national 13 Brașov-Târgu Mureș, la ieșirea din localitatea Rupea către Sighișoara, în județul Brașov, într-o curbă, mașina în care se aflau cele două familii din Buzău a intrat cu viteză într-un TIR  iar impactul a fost devastator.
În urma coliziunii extrem de puternice, Cristi Oprea de 39 de ani, care era șeful Postului de Poliție Breaza a murit, la fel și cel care se afla în dreapta sa.
Soția polițistului care se afla pe bancheta din spate, fiica celor doi și soția celui de-al doilea bărbat mort au fost rănite și au fost transportate la spital. 
Copila a fost transportată la Spitalul de Pediatrie, în stare stabilă și conștientă, în timp ce femeile sunt la Spitalul Județean Brașov, cu politraumatisme.
”In aceasta dimineață, în jurul orei 7.00, în județul Brașov, a avut loc  pe DN 13, la ieșire din orașul Rupea spre Sighișoara un accident rutier grav, coliziune între două autovehicule. În urma impactului au rezultat 5 victime, dintre care două persoane decedate. Victimele rănite au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale. Cadavrele au fost ridicate și duse la o unitate medicală în vederea efectuării necropsiei. Polițiștii din Brașov efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs accidentul” a declarat pentru șansanews.ro purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, agent de poliție Nadia Olaru.
Cristi Oprea lucra în Poliție de circa 15 ani.

 
Voteaza articolul: bun: 2  |  slab: 0   2

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU