BREAKING NEWS Buzau
09 [MAI 20] ACTUALITATE Buzau
Sâmbătă, 09 mai 2020

EXCLUSIV, FOCUS TV: Prima reacție a clanului Pistol. Pe cine sunt supărați, când ar fi ajuns la spital (VIDEO)

Andra Vasilescu alte articole de Andra Vasilescu
0 voturi 3934 vizualizari 0 comentarii news@sansanews.ro

Petrecerea din ziua de Paste de la locuinta din cartierul Posta

O intervenție telefonică, la emisiunea Toc Show, de la Focus TV, de joi seara, asumată de o femeie care s-a prezentat ca fiind sora pacientului-sursă din cartierul Poștă, cel poreclit ”Comitet”, prezintă, pentru prima oară, un punct de vedere care vine în apărarea celor din clanul Pistol. Femeia care a spus că se numește Loredana și că este sora primului pacient din cartierul Poștă a încercat să își apere familia și a cerut ca buzoienii să înțeleagă că rudele sale nu au acționat cu intenția de a îmbolnăvi pe cineva.

”Fratele meu s-a îmbolnăvit, nici el nu știe de unde a luat acest virus, dacă noi nu aveam milă de copii noștri, de lume, de public, noi nu am știut de unde a apărut acest virus. Dacă era să știm de acest lucru, ne predam la spital.”a spus femeia care a susținut că este printre pacienții internați la Spitalul Municipal Râmnicu Sărat. Apelul telefonic a venit chiar în ziua în care, în spațiul public au apărut imagini de la o petrecere care ar fi avut loc la locuința familiei din cartierul Poștă, în ziua de Paște. 

În aceeași intervenție telefonică, femeia a relatat că fratele său s-ar fi prezentat la Spitalul Județean la Unitatea de Primire Urgențe, unde nu a fost evaluat, iar , ulterior a ajuns la Secția Boli Infecțioase de pe strada Gârlași. ”Spitalul Buzău de 2 ori mi-a dat fratele afară din spital, i s-a spus că e răcit, când a ajuns la Gârlași nu știau cum să-l ia mai repede că era bolnav la plămâni. Dacă știam noi, nu ajungeam să fie atâta lume afectată. Avem și noi copii, părinți bolnavi, lumea din jurul nostru. Luați legătura să se oprească difuzarea imaginilor cu copiii mei! Eu sunt pe Facebook și mă vorbește lumea de rău. Nu vreau să se întâmple asta și cu copiii mei!”

În dialog a intervenit și un bărbat care se presupune că este membru al aceleiași familii. Toată intervenția poate fi urmărită în materialul video de mai jos.


Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU