15h 34' ACTUALITATE Buzau
Joi, 31 martie 2016

EXCLUSIV Bombă! Ofiţer de poliţie buzoian, prins la furat (Update)

Doru Gheorghiade alte articole de Doru Gheorghiade
1 vot 2061 vizualizari 2 comentarii doru.gheorghiade@sansabuzoiana.ro
UPDATE [15:34] 31 MAR 2016 › Parchetul de pe lîngă Tribunalul Buzău confirmă înregistrarea unui dosar ce are ca obiect infracţiunea de furt, însă precizează că ancheta, abia acum urmează să fie începută, iar în privinţa suspectului nu a fost luată nici o măsură. "Este înregistrat un dosar , preluat de la Parchetul de pe lîngă Judecătoria Buzău, în care a fost începută urmărirea penală in rem. De astăzi avem şi un suspect în cauză. V.I. şi a fost dispusă continuarea urmăririi penale. Procurorul de caz urmează să audieze suspectul şi să dispună măsurile ce se impun", a declarat procurorul Vasile Ardei, purtător de cuvînt al Parchetului de pe lîngă Tribunalul Buzău. 


Un poliţist de la Rîmnicu Sărat a fost prins la furat, iar cazul a ajuns în cercetarea Parchetului Buzău. Totul s-a petrecut marţi seara la ferma din Spătaru, atunci cînd ofiţerul Valerică Iamandi, cu grad de inspector principal, a fost prins în curtea unei ferme, furînd plasa metalică de la gard. Iamandi este de multă vreme, potrivit unor surse din sistem, o problemă pentru Poliţia buzoiană, instituţie care l-a mutat dintr-un post în altul. De pildă, Valerică Iamandi a fost o vreme la IPJ, apoi la Poliţia Municipală Buzău, de unde a fost detaşat la Poliţia Municipală Rîmnicu Sărat şi sfătuit să se liniştească. În loc să-şi vadă de serviciu, Iamandi a sfîrşit prin a fi anchetat pentru o găinărie. 

Etichete: Bombă |  buzoian |  EXCLUSIV |  furat |  poliţist |  prins
Voteaza articolul: bun: 1  |  slab: 0   1

Comentarii

SANDU
31 martie 2016
BINE CA L-AU PRINS PE ACEST INFRACTOR. FACEA DE RAS POLITIA BUZOIANA. ACUM S-AU GANDIT SA-L PRINDA. OARE CINE L-A TINUT IN BRATE SI ACEIA TREBUIE SA DEA EXPLICATII.
IPU IPU
10 aprilie 2016
Sigur,asta e si prima si ultima stire despre acest infractor .


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU