30 [SEP 19] ACTUALITATE Buzau
Luni, 30 septembrie 2019

Eveniment caritabil și vacanță inedită în Ținutul Buzăului. Cum poți participa

Andra Vasilescu alte articole de Andra Vasilescu
0 voturi 2961 vizualizari 0 comentarii news@sansanews.ro
Prânzișorul Boieresc va avea loc în week-end-ul 5-6 octombrieUn eveniment inedit, cu scop caritabil dar și pentru promovarea județului Buzău, a locurilor mirifice, a mâncărurilor gustoase și a vinurilor cărora nu le poți rezista, este organizat de Fundația Comunitară Buzău, în week-end-ul 5-6 octombrie.
Reprezentanții Fundației  îi invită pe toți cei care vor să afle mai multe despre Ținutul Buzăului dar și să contribuie la o cauză nobilă la Prânzișorul Boieresc. Evenimentul se află la cea de-a doua ediție și se desfășoară la Conacul Grigorescu din Rătești, comuna Berca, lângă Vulcanii Noroioși. Pentru că prima ediție din noiembrie 2018 a fost foarte apreciată de către participanți, ediția din acest an vine la pachet cu o experiență completă, de weekend, cu un meniu mai bogat, mai multe activități, un târg de produse locale și excursii ghidate. Toate acestea au fost puse la cale de Fundația Comunitară Buzău și partenerii din comunitatea locală, cu ajutorul sponsorilor. Evenimentul este unul caritabil, astfel că o parte din costul de participare este direcționată către Fundația Comunitară Buzău.

Potrivit organizatorilor, Prânzișorul Boieresc este un eveniment caritabil de tip brunch care aduce la un loc mâncăruri boierești buzoiene reinterpretate, licori de pe Drumul Vinului, activități pentru cei mari și cei mici puse în scenă de meșteșugari locali, un târg de produse tradiționale din Buzău și excursii ghidate în Ținutul Buzăului pe 5 și 6 octombrie. Scopul acestui eveniment este să creeze un context prietenos în care participanții să intre în contact cu bogățiile județului Buzău, să experimenteze o mică vacanță de toamnă cu specific buzoian, punând astfel umărul, alături de Fundația Comunitară Buzău, la dezvoltarea comunității.

Rezervările se pot face completând formularul: http://bit.ly/Pranzisor.
Etichete: Buzăului |  caritabil |  Eveniment |  Ținutul |  inedită |  participa |  vacanță
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU