18 [SEP 19] ACTUALITATE Buzau
Miercuri, 18 septembrie 2019

Escroacă din Ilfov, prinsă de polițiști după ce a înșelat bătrâni din Buzău

Andra Vasilescu alte articole de Andra Vasilescu
0 voturi 3005 vizualizari 0 comentarii news@sansanews.ro

O individă de 31 de ani din Ilfov a ajuns în mâna polițiștilor buzoieni după ce a tras pe sfoară mai mulți bătrâni din județ, pe care i-a lăsat fără economii. Femeia este bănuită de comiterea a cinci furturi din locuinţe.

Din cercetările poliţiştilor s-a stabilit că în ziua de 3 septembrie, ilfoveanca, sub pretextul că ar fi reprezentant al unui lanţ de magazine care oferă gratuit produse de curăţenie vârstnicilor, ar fi determinat o buzoiancă de 82 de ani să o primească în locuinţă. În cadrul discuţiilor ar fi determinat-o pe aceasta să-i schimbe o sumă de bani şi profitând de neatenţia bătrânei a sustras suma de 2100 lei făcându-se nevăzută.   
În aceeaşi zi, poliţiştii au fost sesizaţi de o altă buzoiancă de 70 de ani, vecina celeilalte persoane vătămate, cu privire la faptul că o necunoscută ar fi încercat să-i sustragă bunuri din locuinţă după ce s-ar fi folosit de calitatea de reprezentant al aceleiaşi societăţi comerciale şi a fost primită în locuinţă.
Pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, în ziua de 12 septembrie, poliţiştii au desfăşurat o percheziţie la domiciliul persoanei bănuite.
Din cercetări, a reieşit că ilfoveanca este pricipalul bănuit în cazul altor trei furturi din locuinţe comise cu acelaşi mod de operare.
Poliţiştii de investigaţii criminale continuă cercetările sub coordonarea unităţii de parchet.Etichete: înșelat |  bătrâni |  Escroacă |  Ilfov |  mulți |  polițiști |  prinsă
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU