23 [IUL 19] ACTUALITATE Buzau
Marţi, 23 iulie 2019

Emoții pentru profesori. Se afișează notele la Titularizare

Andra Vasilescu alte articole de Andra Vasilescu
0 voturi 1493 vizualizari 0 comentarii news@sansanews.ro
Emoții pentru profesori. Se afișează notele la examenul de Titularizare

Emoții pentru profesori. Marți, 23 iulie, vor fi afișate rezultatele candidaților care au susținut examenul de Titularizare iar până pe 24 iulie, inclusiv, pot fi depuse și eventualele contestații, la sediul Inspectoratului Școlar Județean,  acestea urmând a fi soluționate până pe 29 iulie. Rezultatele finale vor fi publicate în data de 30 iulie.

Pentru a promova examenul, aceștia trebuie să obțină cel puțin nota 7 atât la inspecția la clasă, dar și la examenul scris, pe care candidații l-au susținut pe 17 iulie 2019. Dacă nu sunt mulțumiți de rezultatele afișate pe 23 iulie, candidații au și opțiunea de a depune contestații la inspectoratele școlare.
Programul de contestații la Titularizare vizează două zile în care profesorii pot depune cererile la inspectoratele școlare, respectiv în 23 și 24 iulie 2019. În data de 23 iulie, programul contestațiilor este până la ora 21:00, iar pe 24 iulie 2019, programul este până la ora 15:00.
Notele finale la Titularizare 2019 se afișează în data de 30 iulie 2019. A doua zi are loc repartizarea candidaților cu media de repartizare minimum 7, pe posturi didactice/catedre vacanțe publicate pentru angajare cu contract individual de muncă pe perioadă nedeterminată.

Rezultate Titularizare 2019: Cum se face repartizarea

Repartizarea candidaților în urma rezultatelor finale la examenul de Titularizare 2019, pe posturile didactice de predare vacante, publicate pentru angajare pe perioadă nedeterminată se realizează în ședințe publice organizate de inspectoratele școlare în data de 31 iulie.
În data de 1 august va avea loc repartizarea posturilor didactice de predare vacante, în ordinea descrescătoare a mediilor, pentru a doua categorii de cadre didactice: cadre didactice titulare în învățământul preuniversitar anterior înscrierii la concurs, care au participat la concursul național și au obținut minimum nota 7, atât la probă scrisă, cât și la probă practică/inspecția specială la clasă în profilul postului, cu păstrarea statutului de cadru didactic titular, și pentru cadre didactice debutante, care au ocupat posturi didactice/ catedre vacante publicate pentru angajare pe perioadă nedeterminată prin concurs în ultimii șase ani și care au promovat examenul național de definitivare în învățământ, sesiunea 2019.

Etichete: afișează |  Emoții |  notele |  pentru |  profesori |  Titularizare
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU