09 [APR 16] ACTUALITATE Buzau
Sâmbătă, 09 aprilie 2016

Elev de la Şcoala 12, înjunghiat de tatăl său. Criminalul, găsit spînzurat într-o pădurice (VIDEO)

Doru Gheorghiade alte articole de Doru Gheorghiade
0 voturi 1628 vizualizari 0 comentarii doru.gheorghiade@sansabuzoiana.ro

Sîmbătă, la prînz, în satul Lunca, din comuna buzoiană C.A. Rosetti, un copil în vîrstă de 8 ani a fost ucis cu mai multe lovituri de cuțit de către tatăl său, care era despărțit de soție. 

Victima se numeste Ciprian Ionuț Stefan şi este elev în clasa a II-a la Școala Gimnazială „Sf. Apostol Andrei Buzău”, fosta şcoală Nr.12 Copilul fusese transferat de la școala din Rosetti după ce mama acestuia se despărțise de soț, din cauza scandalurilor. Soțul, Ștefan Gigel, în vîrstă de 36 de ani era cioban şi lucra în satele vecine, nu ar fi acceptat nici în ruptul capului să fie părăsit. Copilul locuia cu mama sa la Buzău în cartierul Micro 14 şi a rugat-o astăzi să se întoarcă acasă pentru că i se făcuse dor de tatăl lui. Bunica i-a dat bani copilului să meargă la magazinul din localitate împreună cu tatăl său să-şi cumpere ceva de la un chioşc din apropiere. După o vreme, rudele au constatat că băiatul nu s-a mai întors de la magazin şi au plecat după el. L-au găsit înjunghiat în drum într-un loc care nu se afla în vecinătatea magazinului, semn că părintele său l-a ademenit pentru a-şi duce la capăt intenţiile criminale. După săvîrşirea faptei, ucigaşul a fugit cu o bicicletă şi a fost căutat de jandarmi, poliţişti şi mascaţi. Informațiile de la fața locului confirmă faptul că micuțul a fost ucis în plină stradă, cu mai multe lovituri de cuțit. În căutarea criminalului au pornit zeci de poliţişti. 

În urmă cu puţin timp criminalul a fost găsit spînzurat în păduricea din apropiere. Sînt informaţii potrivit cărora femeia ar fi mers la Lunca împreună cu avocatul său pentru lămurirea situaţiei divorţului iar soţul, care ar mai fi avut tentative de suicid şi în trecut, a clacat psihic şi şi-a omorît copilul apoi s-a sinucis. Victima era un elev foarte silitor şi avea rezultate foarte bune la învăţătură, iar mama lui îşi găsise un loc de muncă stabil în oraş făcînd tot posibilul să îi creeze posibilitatea să capete o educaţie bună. Localnicii sînt revoltaţi că autorităţile nu au luat mai de multe măsuri împotriva criminalului ştiut fiind că omul era un personaj violent şi-ar fi fost internat, de două ori, într-un spital de psihiatrie, iar localnicii îi spuneau "spînzuratul" din cauză că mai încercase să-şi pună capăt zilelor. (video AICI)
 


Etichete: înjunghiat |  Criminalul |  găsit |  spînzurat |  tatăl |  şcoala
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU