07 [FEB 20] ACTUALITATE Buzau
Vineri, 07 februarie 2020

Șefa de la Caziere, învestită în funcția de subprefect

Cristina Sterian alte articole de Cristina Sterian
1 vot 2918 vizualizari 0 comentarii

Cel de-al doilea subprefect al județului Buzău, Elena Preda, a fost învestit vineri în funcție, în prezența prefectului și a celuilalt subprefect, a șefilor de deconcentrate și a secretarului de stat Gheorghe Sorescu. 
După depunerea jurământului, Elena Preda, care va ocupa de-acum cel de-al doilea post de subprefect de Buzău, primul fiind deținut de Vasile Alecu, a declarat că venirea la Casa Albă este o provocare, o onoare dar și o mare responsabilitate.
” Numirea în funcția de subprefect mă onorează, mă responsabilizează, dar mă și obligă. E o nouă provocare pentru mine. Consider că experiența acumulată în cei peste 25 de ani de activitate în Ministerul de Interne și de peste 15 ani în funcția de șef al Serviciului Cazier, cu o echipă ca a dvs, cu aplicarea unui management consultativ, cu toate acestea  vom aduce un plus valoare instituției. Vin  cu mare drag aici, am găsit aici oameni deosebiți , am simțit aici o echipă  de profesioniști, am apreciat foarte mult modul de gestionare a situației codului roșu,  o situație grea dar bine gestionată”, a declarat noul subprefect. 
Elena Preda își va exercita funcția de subprefect cu caracter temporar. Ea este comisar șef de Poliție iar înainte de a fi detașată pe funcția de subprefect a fost ani buni șef la Serviciul Cazier Judiciar, Statistică și Evidențe Operative din cadrul IPJ Buzău. 


Etichete: învestită |  Elena |  funcția |  Preda |  subprefect
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 1   -1

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU