14 [FEB 18] ACTUALITATE Buzau
Miercuri, 14 februarie 2018

Ei n-au plecat de la căpătîiul bărbatului ucis de nepotul său

Florina Arghir Popescu alte articole de Florina Arghir Popescu
0 voturi 4579 vizualizari 0 comentarii florinapopescu@sansabuzoiana.ro

Trupul bărbatului care a fost ucis duminică seara de nepotul său se află depus la capela bisericii „Cuvioasa Parascheva”, iar joi, la ora 11:00, va avea loc slujba de înmormîntare, care va fi urmată de plecarea cortegiului funerar spre cimitirul Sfîntul Andrei din cartierul Micro XIV, , în jurul orei 12:00.

Foștii săi colegi de la UM 02000, de unde Adrian Mocanu ieșise la pensie cu gradul de maior, au trecut pe la căpătîiul bărbatului încă de marți seară.

Duminică seară, după cum se știe, liniștea orașului a fost risipită de vestea cumplitei morți a maiorului în rezervă Adrian Mocanu, în vîrstă de 55 de ani, care a fost ucis de nepotul său, Andrei Muscalu, consumator de droguri și, din spusele celor care îl cunosc bine, cu grave probleme psihice. Partenera sa de viață, Ana Călinescu, care a reușit să scape din mîinile criminalului după ce a și ea a fost bătută și tăiată de Andrei Muscalu, pe numele căruia judecătorii au emis mandat de arestare de 30 de zile.

La căpătîiul lui Adrian Mocanu stau tot timpul atît femeia lîngă care și-a trăit ultimii trei ani din viață, cît și fiul său.Etichete: bărbatului |  căpătîiul |  nepotul |  plecat
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU