06 [NOV 14] ACTUALITATE Buzau
Joi, 06 noiembrie 2014

DUELUL MAGISTRAŢILOR! Vezi aici cum evoluează lupta pentru şefia Tribunalului Buzău

Laurenţiu Marinov alte articole de Laurenţiu Marinov
0 voturi 1381 vizualizari 0 comentarii laurentiu.marinov@sansabuzoiana.ro

Judecătorii Adria­na Nicolae şi Va­len­tin Barbu, aflaţi în cursa pentru ocupa­rea funcţiei de pre­şe­dinte al Tribunalului Buzău au susţinut testarea psihologică a concursului.   

Candidaţii au promovat atât proba interviului cât şi proba scrisă în care le-a fost evaluată capacitatea de a lua decizii şi de a-şi asuma răspunderea şi au fost verificaţi din punct de vedere al rezistenţei la stres. Pe cei doi magistraţi îi aşteaptă acum probele decisive, cele în urma cărora urmează să se facă departajarea. 

Astfel pe 15 noiembrie, la sediul Institutului Naţional al Magistraturii este programată susţinerea proiectului referitor la exer­citarea atribuţiilor specifice funcţiei de conducere pentru care candidează. 

Proba se desfă­şoară pe durata a 30 de minute, jumătate din timp fiind alocat expunerii, cealaltă, pentru întrebări şi răspunsuri. Ultima probă este programată pe 23 noiembrie, când candidaţii rămaşi în concurs vor susţine testarea scrisă pri­vind managementul, comunicarea şi resursele umane.

Rezultatele finale ale concursului organizat de Consiliul Superior al Magistraturii vor fi afişate pe 4 decembrie, dată la care va fi cunoscut numele succesorului lui Constantin Florescu la conducerea celei mai importante instanţe din judeţ-Tribunalul Buzău.


Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU