19 [IAN 17] ACTUALITATE Buzau
Joi, 19 ianuarie 2017

Doua femei, spuberate pe şosea, la Beceni

Elena Petre alte articole de Elena Petre
0 voturi 1406 vizualizari 0 comentarii redactie@focustv.ro

Un accident rutier s-a produs în această după-amiază pe D.J. 203K, la Beceni. Din primele date, un şofer de 36 de ani care circula dinspre Bisoca spre Buzău a acroşat două persoane care au vrut să traverseze strada prin loc nepermis. Este vorba despre două tinere de 30 şi 31 de ani, una dintre ele însărcinată. 

Din primele date, cele două au încercat să traverseze repede strada, deşi nu era nicio trecere de pietoni în zonă, moment în care dinspre Bisoca se apropia un autoturism condus de un tînăr de 36 de ani. Şoferul nu a mai putut frîna la timp, aşa că le-a lovit în plin pe cele două tinere. La faţa locului a ajuns un echipaj de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă dar şi unul de la Smurd. Cadrele medicale le-au acordat primul ajutor victimelor şi apoi le-au transportat la Spitalul Judeţean Buzău. Cele două tinere au suferit multiple traumatisme, inclusiv lombare, însă au fost preluate conştiente, în stare destul de bună. Ambele sînt supuse unor investigaţii amănunţite la Spitalul Judeţean Buzău.
Între timp, poliţiştii fac cercetări la locul accidentului pentru a stabili cum s-a produs totul şi din vina cui.Etichete: Beceni |  femei |  sosea |  spuberate
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU