14 [IAN 20] ACTUALITATE Buzau
Marţi, 14 ianuarie 2020

Doi puști din Brăila au spart trei mașini, într-o noapte. Cu una au pornit la drum

Elena Petre alte articole de Elena Petre
0 voturi 2756 vizualizari 0 comentarii redactie@focustv.ro

Hoți de mici! Doi minori din Brăila, unul de 12 și celălalt de 14 ani, au furat o mașină din municipiul Buzău, s-au plimbat pe câteva străzi din oraș și apoi au abandonat-o. Dar nu s-au oprit aici. Au găsit nu mai puțin de trei mașini lăsate neasigurate și au furat tot ce au găsit de valoare.
Aventura celor doi minori brăileni a avut loc săptămâna trecută, joi spre vineri. Au găsit o mașină parcată în fața unui imobil dar lăsată cu portierele descuiate. Așa că au intrat imediat în autoturism, tânărul de 14 ani s-a urcat la volan și au plecat la plimbare prin oraș. După ce s-au plictisit, au abandonat mașina pe o stradă din apropierea casei de unde o furaseră. În aceeași noapte, minorii au mai păgubit un alt buzoian, în vârstă de 44 de ani, care și-a lăsat la rândul său mașina neasigurată în fața casei. Au furat bunuri și bani în valoare de 1000 de lei. De asemenea, au intrat într-un al treilea autoturism lăsat neasigurat în fața casei de către un alt buzoian de 44 de ani, însă aici nu au găsit nimic de valoare.
Poliţiştii din Buzău au reușit să i identifice pe cei doi făptași. În plus,  au recuperat prejudiciul în totalitate și l-au restituit victimelor. Cercetările continuă în acest caz sub aspectul comiterii infracţiunilor de furt calificat și tentativă la furt calificat, furt calificat în scop de folosinţă şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.


Etichete: Brăila |  mașini |  noapte |  pornit |  puști |  spart
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU